Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

7 razloga zašto su CATIA V5 inženjeri izabrali 3DEXPERIENCE platformu

7 razloga zašto su CATIA V5 inženjeri izabrali 3DEXPERIENCE platformu svedoče o značaju ove jedinstvene baze podataka za proces proizvodnje i samu digitalnu transformaciju poslovanja.

U današnje vreme korisnici CATIA V5 softverskog rešenja uživaju u mnogim benefitima 3DEXPERIENCE platforme. Kada započnu rad na ovoj platformi, dizajneri i korisnici mogu lako i bezbedno deliti dizajne, efikasnije sarađivati i poboljšavati produktivnost rada. Oni takođe mogu koristiti prednosti specijalizovanih aplikacija za dizajn na 3DEXPERIENCE platformi, koje funkcionišu u skladu sa CATIA V5 modelima i poboljšavaju ih.

Kako bismo vam pomogli na putu ka inovacijama i usvajanju digitalne transformacije poslovanja, predstavljamo vam 7 razloga zašto su CATIA V5 inženjeri izabrali 3DEXPERIENCE platformu kako bi unapredili i poboljšali proizvodnju.

Delite svoje dizajne sa bilo kim, bilo gde i bilo kada

Koristeći 3DEXPERIENCE platformu, CATIA V5 dizajnima možete pristupiti sa bilo kog uređaja na kojem je omogućen pristup internetu. Bilo da se radi o uređaju sa Android ili iOS operativnim sistemom, tabletima ili laptop računarima – svoj dizajn proizvoda možete podeliti sa kim želite.

catia v5 program

Takođe, možete ih deliti sa bilo kim, ne samo sa korisnicima koji poseduju CATIA V5 licencu, sa bilo kog uređaja sa pristupom internetu. Ovo omogućava veću vidljivost i poboljšanu saradnju u dizajnerskom radu.

Povezivanjem na 3DEXPERIENCE platformu, inženjerima i dizajnerima je omogućena sposobnost praćenja celokupnog procesa, kako bi se bolje i efikasnije upravljalo životnim ciklusom proizvoda.

Sarađujte sa bilo kim, bilo gde i bilo kada – 7 razloga zašto su CATIA V5 inženjeri izabrali 3DEXPERIENCE platformu

Fleksibilnost platforme omogućava vam da delite svoje CATIA V5 modele i šaljete ih na ’’pregled’’ kolegama i klijentima, koji se nalaze bilo gde.

Oni, sa bilo kog uređaja mogu pristupiti vašim modelima. Samim tim, ostvaruje se daleko bolja saradnja. Lako se razmenjuju ideje, komentarišu datoteke, nude pregledi modela i komentariše sam dizajn. Takođe, transparentnost dizajna među zainteresovanim stranama se povećava. Alatke za komunikaciju i obaveštenja u realnom vremenu štede vreme i novac tokom celog životnog ciklusa razvoja proizvoda.

Iz bilo kog web pretraživača, korisnici mogu ostvariti sledeće prednosti kolaborativnog dizajna:

  • Intuitivno kretanje kroz informacije o komponentama,
  • Filtriranje pretrage zahvaljujućni moćnim 6WTags,
  • Primenjivanje promena, upravljanje procesima i istraživanje konfiguracija,
  • Pregled i modifikacija multi-CAD struktura.

Integrisanje postojećih CATIA V5 modela dizajna sa naprednim aplikacijama za simulaciju

Ova platforma pruža vašem timu mogućnost povezivanja i integrisanja CATIA V5 modela sa softverskim rešenjima kao što su SIMULIA i DELMIA.

Jednom definisan i dizajniran proizvod može se testirati u raznim aplikacijama na 3DEXPERIENCE platformi.

Tako se vaši CATIA V5 dizajni mogu neprimetno uključiti u napredna rešenja kao što je SIMULIA, kako bi se izvršila analiza konačnih elemenata ili DELMIA za dinamičko planiranje proizvodnje.

Upravljajte inženjerskim procesima sa lakoćom

Vašim podacima o CATIA V5 dizajnu sada se može upravljati na ovoj platformi.

catia v5 resenje

Možete integrisati takozvani Enterprise Process – od dizajna do validacije, proizvodnje i testiranja, upravljanja promenama i slično. Sasvim jednostavno možete upravljati svim fazama razvoja proizvoda, uključujući i raspodelu zadataka i definisanje prekretnica. Platforma omogućava da se veoma lako organizuju, optimizuju i postavljaju prioriteti zadataka radi promovisanja produktivnosti i doslednosti.

Uštedite vreme uz pomoć napredne pretrage

Za povećanu produktivnost i efikasnost, važno je koristiti prednosti naprednih funkcija pretraživanja na 3DEXPERIENCE platformi.

Funkcije kao što su 6WTags, 3D Volume Query, filtriranje proizvoda i selektivno otvaranje za smanjivanje vremena čekanja dostupno je za CATIA V5.

Povećajte ličnu produktivnost sa funkcijom Background Save

Inženjeri CATIA V5 cene i dodatno povećanje produktivnosti pomoću funkcije Background Save, odnosno čuvanja u pozadini. Sa čuvanjem u pozadini, CATIA V5 korisnici imaju mogućnost rada na drugim zadacima, u drugim aplikacijama, dok se njihove V5 datoteke čuvaju u pozadini.

Ovo je svakako jedan od 7 razloga zašto su CATIA V5 inženjeri izabrali 3DEXPERIENCE platformu.

Povežite sadašnjost i budućnost – bez ulaganja u dodatne infrastrukture

Uživajte u svim prednostima platforme bez potrebe da migrirate svoje V5 podatke i bez dodatnih ulaganja u IT infrastrukturu, s obzirom na to da je platforma 3DEXPERIENCE dostupna u Cloud-u.

Automatske nadogradnje omogućavaju vam i pružaju najnovija poboljšanja koja podstiču vašu produktivnost i efikasnost. Takođe, posedujete i najnovije bezbednosne standarde za zaštitu svih vaših podataka.

3DEXPERIENCE platforma vam pomaže da upravljate svim fazama razvoja proizvoda. Vašem timu omogućava lakšu i jednostavniju saradnju, podiže produktivnost i podstiče veće inovacije. Korišćenjem ove platforme smanjujete troškove i održavate svoje ciljeve.

Za više informacija o procesu digitalne transformacije poslovanja uz upotrebu 3DEXPERIENCE platforme kontaktirajte kompaniju CADCAM Data.

Pročitajte ostale blogove

Najbolja platforma za 3D modeliranje
Najbolja platforma za 3D modeliranje
Najbolja platforma za 3D modeliranje nudi vam širok spektar digitalnih alata za dizajn, simulaciju
7 razloga za upotebu digitalnog blizanca u proizvodnji
7 razloga za upotrebu digitalnog blizanca u proizvodnji
7 razloga za upotebu digitalnog blizanca u proizvodnji biće vam od pomoći da shvatite važnost
Kako poboljšati saradnju u timu?
Kako poboljšati saradnju u timu?
Ukoliko uspeh vašeg poslovanja zavisi prevashodno od kolaboracije zaposlenih, možda se pitate kako
industrijski internet stvari
Industrijski Internet stvari
Industrijski Internet stvari ili IIoT (Industrial Internet of Things) pomaže vam da iskoristite sve