Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

3DEXPERIENCE

S obzirom na prisustvo jake globalne konkurencije na svim nivoima, više nije dovoljno samo imati dobar proizvod koji dobro izgleda. Potreban vam je alat pomoću kog ćete moći brzo i efikasno da reagujete na promene potreba i želja kupaca, koji će im pružiti jedinstveno iskustvo prilikom upotrebe i po kom ćete biti prepoznati.
3DEXPERIENCE na računalu old

Platforme menjaju poslovno okruženje

 

Postojeće platforme za upravljanje životnim ciklusom proizvoda zamenjuju se naprednijim sveobuhvatnim rešenjima, među kojima je 3DEXPERIENCE nesumnjivo jedan od globalnih lidera.

3DEXPERIENCE prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera, do prodajnih timova i menadžmenta.

Obezbeđuje besprekornu saradnju i izuzetno brzu razmenu informacija između svih timova u vašoj organizaciji, kao i sa spoljnim partnerima.

prikaz 3dexperience na tabletu

Pomoću nje ćete automatizovati i digitalizovati proizvodnju, obezbediti transparentnost i sledljivost podataka i procesa, povećati efikasnost, povezati se sa korisnicima i kupcima. Pored toga, nudi vam potpuno digitalni pregled svih delova procesa razvoja i proizvodnje, mogućnost virtuelnih simulacija, 3D modeliranje i niz drugih pogodnosti pomoću kojih možete postati i ostati među najboljima. Čini čvrstu osnovu i pouzdanu podršku za potpunu digitalnu transformaciju vaše kompanije.

Ova jedinstvena platforma takođe će rešiti glavobolje koje dolaze sa integracijom različitih softverskih rešenja različitih proizvođača. Više nećete morati da brinete o kompatibilnosti ili zbunjujućim nadogradnjama i održavanju softvera. Sve što vam treba dolazi iz jednog izvora.

Naša misija je da budemo sigurni da ste spremni za najveće izazove u svakom trenutku.

3dx transformacija poslovanja

Okrenite se budućnosti

 

Sadašnjost i budućnost proizvodnje oslanjaju se na inženjering zasnovan na modelu (model based engineering). Pomoću standardizovanih podataka o proizvodnji i moćnog softvera moguće je otvoriti vrata 3D dizajnu, simulacijama i testiranju. Drugim rečima, potpuno digitalnoj proizvodnji. 3DEXPERIENCE omogućava upravljanje životnim ciklusom proizvoda – od zahteva kupaca i korisnika do gotovog proizvoda – u potpunosti zasnovano na stalno ažuriranim podacima i modelima.

Pomoću platforme 3DEXPERIENCE moći ćete i da transformišete svoje poslovanje, tako da uklonite suvišne posrednike i poslujete direktno sa zainteresovanim kupcima. Ova platforma će biti odlična ne samo za razvoj već i za prodaju proizvoda i usluga poput dizajna, 3D štampe i slično.

3dx digitalizirano poslovanje

Poslovanje dostupno bilo kada i bilo gde

3DEXPERIENCE omogućava pristup ključnim delovima vašeg poslovanja kad god su vam potrebne informacije i gde god da se nalazite. Svi podaci i dokumenti dostupni su u digitalnom obliku na jednom mestu, zajedno sa uvidom u trendove, analize i prognoze, tako da ključne odluke možete donositi u pravom trenutku čak i kada ste u pokretu. Sistem možemo postaviti u vašoj organizaciji, ali i u delu „oblaka“ koji je dostupan samo vašim zaposlenima, partnerima i vama.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left