Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Čime se bavimo

Pomažemo industriji da napravi bolje proizvode na efikasniji način koristeći vodeća digitalna rešenja.

U saradnji s vama radimo na transformaciji poslovanja: uvodimo optimalna rešenja i gradimo znanje i kapacitete neophodne za napredovanje u digitalizaciji i konkurentnost na globalnom nivou.  

Naše iskustvo koristimo za pojednostavljivanje i automatizaciju procesa u 3D dizajnu i proizvodnji, uvodimo digitalnu platformu i vodimo partnere kroz digitalnu transformaciju. Ukratko, omogućavamo vam da radite na jednostavniji i efikasniji način. 

1
Slušamo vas.
2
Gradimo rešenje.
3
Pokazujemo rešenje.
4
Implementiramo.
5
Uspeli ste!

Vaša produžena ruka eksperata koja radi na vašoj digitalnoj budućnosti.
S vama smo u svim fazama unapređenja poslovanja.

Konsultacije/BVA

Put od poslovne ideje do njene realizacije zahteva pouzdanu stručnu podršku kako bi se izbegle greške.

Kroz BVA proces (procena poslovne vrednosti), naši stručnjaci pomoći će vam da prepoznate izazove i predložiće rešenja prilagođena postavljenim zahtevima i potrebama. U ovom procesu usredsređeni smo na prepoznavanje i razumevanje problema i potencijala; ukazujemo na mogućnosti ostvarenja vaših vizija primenom vodećih digitalnih rešenja.

Konfiguracija rešenja

 

Nakon analize vaših potreba, kapaciteta i načina rada, naš stručni tim ponudiće vam optimalno rešenje prilagođeno realnim potrebama i ciljevima vašeg poslovanja. 

Dugogodišnje iskustvo stečeno u implementaciji i upotrebi softverskih rešenja, naše inženjerske usluge i tehnička podrška garancija su vašeg uspeha. Odgovaramo sistematski, profesionalno i brzo na sve nedoumice koje imate u potrazi za pravim rešenjem i pouzdanim partnerom na putu digitalne transformacije.  

Naše znanje, iskustvo i vrhunska rešenja podići će nivo efikasnosti i produktivnosti vašeg poslovanja i kontinuirano pratiti rast vaše kompanije.   

Implementacija

Digitalna transformacija je u većini slučajeva dugo putovanje na kojem je dobro imati pouzdanog saputnika. Zato je izbor pravog partnera možda i najvažniji korak u odluci kojem rešenju ćete poveriti budućnost vaše kompanije.

Tokom implementacije vodimo računa o faznoj primeni novih digitalnih rešenja, kako bi se što pre videle prednosti primenjenog rešenja. Važno je imati na umu partnerski odnos, jer glavnu ulogu u implementaciji nemamo mi već sami zaposleni kupca, koji u timovima primenjuju i koriste nove digitalne tehnologije.

Dugogodišnje iskustvo našeg tima garancija je da ćemo razumeti vaše poslovne izazove i odgovorno sprovesti implementaciju uz snažan lični pristup.

Radujemo se putovanju s vama! 

Edukacija/Sertifikacija

Tim sertifikovanih predavača CADCAM Grupe pomoći će vašoj kompaniji da brže i efikasnije primeni nove tehnologije u znanju iz različitih softverskih alata CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i 3DEXPERIENCE rešenja. 

Naš centar za obuku nudi vam priliku da polažete ispit za sticanje zvaničnog sertifikata kompanije Dassault Systemes, priznatog širom sveta. 

CADCAM Grupa je jedini ovlašćeni sertifikacioni centar (CEP) u regionu. 

Inženjerske i ostale usluge

Ako su vam potrebni iskusni inženjeri, rokovi prekratki, preopterećeni ste poslovima u konstruisanju ili dinamika tržišta zahteva agilnost, naši stručnjaci će vam pomoći. Bilo da se radi o 3D dizajnu, simulacijama, tehnološkom razvoju modela ili dokumentaciji – na raspolaganju vam je 30 godina iskustva naših ljudi.

Pored toga, naš tim će vam automatizovati rutinske procese, poboljšati metodologiju, ako je potrebno uvesti najsavremenije 3D alate, edukovati vaše ljude i učiniti sve kako bi vaš proizvod bio gotov na vreme, a klijent zadovoljan.

MECODES

Jedinstveno inovativno rešenje za ECAD i MCAD saradnju

Dizajn i proizvodnja uređaja sa elektronskim i mehaničkim komponentama zahtevan je proces u kom najveću uštedu donosi vidljivost elektronskih komponenata unutar mehaničkog 3D modela i obrnuto. MECODES omogućava  jednostavnu razmenu podataka između softverskog rešenja CATIA/3DEXPERIENCE kompanije Dassault Systemes i softvera Altium Designer, Mentor PADS-a/Xpedition ili Cadence Allegro. Upotrebom rešenja MECODES naši korisnici, kao što su Swatch ili Valeo, postižu vrhunski kvalitet i značajne uštede u razvojnom procesu i proizvodnji.

MECODES je rezultat internog razvoja CADCAM Grupe i jedinstven je na svetskom tržištu.

Želite da unapredite
svoj način rada?

Vaš sledeći korak počinje ovde.

 

Kontaktirajte nas za više informacija