Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

MECODES

Jedinstveno inovativno rešenje za ECAD i MCAD saradnju
Suradnja na 3d dizajnu

Kada se inženjeri ne razumeju, tu je „prevodilac“

 

Napredni CAD alati čine svakodnevni rad lakšim i bržim. Pružamo vam kompletna rešenja u potpunosti prilagođena vašim konkretnim potrebama. Radite brzo i lako: od koncepta do realizacije 3D modela i isporuke tehničke dokumentacije.

MECODES, jedinstveno inovativno rešenje, ubrzava proces kolaboracije između ECAD (Electronic CAD) i MCAD (Mechanical CAD) inžinjera i odseka.

 

Kada je reč o dizajnu elektromehaničkih proizvoda, glavni izazov je prenos podataka i informacija između mehaničkog i elektronskog dela – kada inženjeri i projektanti iz različitih oblasti nemaju usklađeno formatiranje, to značajno usporava i posledično poskupljuje proizvodni proces.

Neusaglašenost formata datoteka ECAD aplikacije za elektronski dizajn i MCAD aplikacije za mehanički dizajn stvara ozbiljne izazove, pogotovo kod složenijih proizvoda i sa sve kraćim razvojnim ciklusima koje nameće tržište.

IDX formatom razmenjuju se svi ključni podaci za dizajn i razvoj proizvoda i bira informacije koje su relevantne za određeni proces koji vam je potreban u datom trenutku. 

Bez obzira šta rade u različitim formatima, projektanti mogu predlagati promene inženjerima tokom procesa, što ubrzava i pojednostavljuje komunikaciju, kao i modifikacije i implementacije na vašem proizvodu. 

MECODES je jedinstveno inovativno rešenje na svetskom tržištu – kontaktirajte nas i proverite na koje sve načine ovaj sistem može poboljšati i ubrzati vašu proizvodnju.

Na vaš poziv predstavićemo vam sve mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme – jer poverenje se ne stiče rečima već delima. 

 

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite da znate više o ZW 3D softveru?

Rado ćemo vam predstaviti šta sve ZW 3D može učiniti za vas.