Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

MECODES

Jedinstveno inovativno rešenje za ECAD i MCAD saradnju

Kada se inženjeri ne razumeju, tu je „prevodilac“

 

Napredni CAD alati čine svakodnevni rad lakšim i bržim. Pružamo vam kompletna rešenja u potpunosti prilagođena vašim konkretnim potrebama. Radite brzo i lako: od koncepta do realizacije 3D modela i isporuke tehničke dokumentacije.

MECODES, jedinstveno inovativno rešenje, ubrzava proces kolaboracije između ECAD (Electronic CAD) i MCAD (Mechanical CAD) inžinjera i odseka.

 

Kada je reč o dizajnu elektromehaničkih proizvoda, glavni izazov je prenos podataka i informacija između mehaničkog i elektronskog dela – kada inženjeri i projektanti iz različitih oblasti nemaju usklađeno formatiranje, to značajno usporava i posledično poskupljuje proizvodni proces.

Neusaglašenost formata datoteka ECAD aplikacije za elektronski dizajn i MCAD aplikacije za mehanički dizajn stvara ozbiljne izazove, pogotovo kod složenijih proizvoda i sa sve kraćim razvojnim ciklusima koje nameće tržište.

IDX formatom razmenjuju se svi ključni podaci za dizajn i razvoj proizvoda i bira informacije koje su relevantne za određeni proces koji vam je potreban u datom trenutku. 

Bez obzira šta rade u različitim formatima, projektanti mogu predlagati promene inženjerima tokom procesa, što ubrzava i pojednostavljuje komunikaciju, kao i modifikacije i implementacije na vašem proizvodu. 

MECODES je jedinstveno inovativno rešenje na svetskom tržištu – kontaktirajte nas i proverite na koje sve načine ovaj sistem može poboljšati i ubrzati vašu proizvodnju.

Na vaš poziv predstavićemo vam sve mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme – jer poverenje se ne stiče rečima već delima. 

 

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Vaš sledeći korak ka ubrzanom razvoju proizvoda počinje ovde

 

Kontaktirajte nas za više informacija