Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

IT

Izazovi implementacije modernog IT sistema za poslovanje u proizvodnji.
Izazov #1

Funkcionalnost

Složenost savremenog poslovanja zahteva bogatu funkcionalnost koja će pružiti dovoljno potencijala za realizaciju složenih poslovnih zahteva. Bez obzira da li želimo automatizovati rutinske procese kako bismo povećali efikasnost, rasteretili interne resurse, ili jednostavno prikazali povezane podatke iz različitih odeljenja, platforma 3DEXPERIENCE pruža pouzdanu osnovu za realizaciju. Pored toga, omogućava i integraciju sa drugim rešenjima i obezbeđivanje digitalnog kontinuiteta, što je presudno za rešavanje poslovnih izazova danas, kao i u budućnosti.

Izazov #2

Skalabilnost

Često se susrećemo sa pitanjem da li ćemo u budućnosti moći da ispunimo zahteve koji proizilaze iz rasta poslovanja. Skalabilna arhitektura modernih IT sistema daje odgovor na ovo pitanje, ali takođe postavlja standarde za uspostavljanje sistema sa potencijalom za rast koji prati promene u poslovanju. Izgradnja takvog sistema započinje od trenutka odluke o izboru sistema na kojem gradimo rastuće poslovanje.

Izazov #3

Prilagodljivost

Uspostavljanje IT sistema za praćenje poslovanja dugotrajan je proces koji obično zahteva prilagođavanje sistema nepredvidivim zahtevima korisnika. Potrebnu funkcionalnost za izgradnju takvih rešenja osigurava upravo 3DEXPERIENCE platforma kroz centralno upravljanje modelom podataka za praćenje proizvoda. Jednom kada se takvo IT okruženje uspostavi, potrebno je kontinuirano održavanje uz minimalni unos, za siguran i lak rad korisnika bez spoljašnjih uticaja.

Istraživanje kompanije Gartner za IT rukovodioce iz 2019. godine otkriva da je primena analitičkih alata, veštačke inteligencije i tehnologije u oblaku presudna za poslovanje njihovih kompanija.

IT rukovodioci naveli su sledeće smernice za razvoj informacionih tehnologija u svom poslovanju:

84 % ispitanika
pojačana primena digitalne bezbednosti
37 % ispitanika
uvođenje veštačke inteligencije
33 % ispitanika
uvođenje robotske automatizacije
Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Zašto baš mi?

Naš tim čine sertifikovani IT stručnjaci za podršku administraciji i koordinaciji sistema, kao i programeri koji brinu o razvoju i dorađivanju rešenja u skladu sa specifičnim zahtevima korisnika. Iz dugogodišnjeg iskustva ne polju implementacija i podrške u radu IT sistema, naš tim razvio je znanja iz oblasti računarske bezbednosti, zaštite podataka uz prevenciju od njihovog gubitka i mnoštvo drugih stručnih znanja. Podrška korisnicima jedna je od ključnih aktivnosti našeg tima, a izazove koje nam donosi rešavamo s najvećim prioritetom.

Vaša digitalna budućnost
vam je nadohvat ruke

 

Kontaktirajte nas za više informacija