Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

DELMIA i 3DEXPERIENCE

Povežite virtualno i stvarno za renesansu vaše proizvodnje. Gubite vreme i živce kako biste prikupili sve što vam je potrebno za razvoj i praćenje proizvodnih procesa? Vreme je da tome stanete na kraj!
delmia na laptopu

Platforme menjaju poslovno okruženje

 

Podaci i datoteke, kontakt u stvarnom vremenu sa zaposlenima i partnerima, svaka karika proizvodnog lanca, od pribavljanja sirovina do distribucije gotovog proizvoda – sve vam može biti lako dostupno i ažurno u svakom trenutku uz pomoć platforme 3DEXPERIENCE (3DX) i softverskog rešenja DELMIA.

DELMIA je skup alata i programa koji ubrzavaju, optimizuju, kontrolišu i sinhronizuju proces proizvodnje u industrijama poput automobilske, brodogradnje, industrijske opreme, energetike, građevine itd, ali i robe široke potrošnje.

DELMIA će biti vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućiće sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Dobićete jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka. Sve što vam može zatrebati, kako biste najbolje iskoristili poslovne prilike u svakom trenutku, čeka vas spremno – poređano, međusobno povezano i pretraživo u tren oka. Dobićete alat kojim ćete saradnju vaših zaposlenih i timova podići na novi nivo, oslobađajući njihovo vreme za dalje poboljšanje procesa i inovativnost.

Sve potrebne informacije moći ćete da podelite s kupcima i dobavljačima, a da pritom zadržite sigurnost i tajnost vaših podataka. DELMIA se može jednostavno povezati s postojećim sistemima za upravljanje resursima (ERP).

Zahvaljujući obilju prednosti koje nudi, DELMIA je pronašla kupce i korisnike širom sveta. Primera radi, japanski tehnološki div Hitachi upotrebio je, kako bi upola skratio rok za puštanje u prodaju novih servera, sa četiri na samo dva meseca. Upola kraće vreme za plasiranje proizvoda na tržište ostvarila je i američka kompanija Bell Helicopter Textron, poznata po proizvodnji vrhunskih vojnih helikoptera.

Umesto četiri, DELMIA je omogućila razvoj novih helikoptera za samo dve godine, što je na petogodišnjem nivou Bellu donelo porast prihoda za 31%.

optimizacija procesa proizvodnje na uređaju

S ovim naprednim softverskim rešenjem olakšaćete, značajno pojeftiniti i ubrzati optimizaciju stvarnih proizvodnih sistema u virtuelnom okruženju, kako bi ih poboljšali, unapredili i postigli operativnu izvrsnost. Osim što smanjujete troškove i povećavate kvalitet, postajete ujedno agilniji i sposobni za brzo prilagođavanje potrebama i željama kupaca i korisnika.

Dakle, možete ne samo uštedeti novac, sirovine i repromaterijal, alate, mašine i vreme zahvaljujući boljem uvidu u realno stanje i upravljanje, već i steći konkurentsku prednost koja će vam omogućiti povećanje prihoda, zarade i dobiti.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite da znate više?

Rado ćemo vam predstaviti šta sve DELMIA i 3DEXPERIENCE mogu učiniti za vas.