Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

SIMULIA i 3DEXPERIENCE

Zamislite i testirajte u virtuelnom, napravite u stvarnom svetu. Među dobrobitima koje je digitalizacija donela svetu tehnologije, jedna od najvećih svakako su velike mogućnosti i prednosti koje su omogućile virtuelne simulacije. Optimizacija proizvoda i procesa, povećanje efikasnosti, smanjivanje rizika i broja promena, samo su neke od njih.
simulia on the laptop screen

SIMULIA, softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću. Posebno je moćna kada treba rešiti probleme vezane za kontakte, nelinearnost materijala, kada se traže simulacije na kompozitnim materijalima i slično.

SIMULIA dolazi sa ugrađenim implicitnim, eksplicitnim i CFD rešenjima, ali i sa mogućnošću proširenja funkcionalnosti skriptiranjem i korišćenjem potprograma. Široko je priznata i u praksi dokazano najbolja u svojoj klasi.

simulia modela vozila

Koristi u brojnim industrijama, ali je posebno dobro prihvaćena u automobilskoj i vazduhoplovnoj industriji. U automobilskoj industriji koristi se za razvoj, optimizaciju i validaciju dinamike vozila, za proračune niza elemenata važnih pri dizajniranju kabine kako bi bili zadovoljeni akustički, vizuelni i ergonomski standardi, kao i za predviđanje performansi električnih motora, proveru izdržljivosti karoserije i vešanja i još puno toga.

Pri dizajniranju i proizvodnji vazduhoplova služi za širok raspon simulacija ključnih sistema, kao na primer validacija strukture (važna za dobijanje sertifikata), provera aerodinamike i sistema za komunikaciju, analize vibracija itd.

Vrlo je cenjena i u akademskim krugovima zbog visokog stepena pouzdanosti rezultata. Veliki broj postojećih korisnika garancija je dobrog kvaliteta softverskog rešenja, a u toj zajednici korisnika, koji su povezani preko foruma, možete razmeniti znanja i iskustva, i pronaći odgovore na neke probleme s kojima se susrećete. Osim toga, možete računati i na vrhunsku tehničku podršku na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou, i opsežnu stručnu dokumentaciju.

SIMULIA je dostupna uz licencu koju je moguće prilagoditi kako bi što bolje odgovarala vašim potrebama i željama, a moguće ju je i naknadno modifikovati dodavanjem specijalizovanih modula. Naravno, najbolji rezultati se postižu kada su softverska rešenja integrisana na istoj platformi, zato je SIMULIA sada dostupna i na 3DEXPERIENCE platformi.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite da znate više?

Rado ćemo vam predstaviti šta sve SIMULIA i 3DEXPERIENCE mogu učiniti za vas.