Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

O nama

Dragi naši partneri, dozvolite da se predstavimo!

Imamo posebno zadovoljstvo da s vama podelimo naših 30 godina uspešnog rada.

CADCAM Grupa je sve to vreme prisutna i prepoznatljiva kao brend na tržištu razvoja i proizvodnje, prvenstveno u automobilskoj industriji, brodogradnji, energetici i industrijskim postrojenjima. Kao što nam i samo ime kaže, počeli smo kao specijalizovana kompanija za primenu softverskih CAD i CAM rešenja, i rasli smo i razvijali se zajedno s vama i u skladu sa dinamikom tržišta.

Kontinuiranim radom i neprestanim učenjem, uz profesionalni razvoj izrasli smo u vodećeg pružaoca digitalnih rešenja u regionu i prvi izbor u digitalnoj transformaciji.

Naši rukovodioci

Zlatko Šimunec Plus

Zlatko Šimunec

Predsednik Uprave, CADCAM Group
Zlatko Šimunec

Zlatko Šimunec

Predsednik Uprave, CADCAM Group

E: zlatko.simunec@cadcam-group.eu

T: +385 98 223 789

Plus

Marijana Topić Domić

Direktorica i članica Uprave CADCAM Design Centar, Hrvatska
Plus

Alina Sultanović

Direktorka, CADCAM Solutions, Bosna i Hercegovina
Plus

Časlav Grujički

Direktor, CADCAM Data, Srbija
Janez Stupan Plus

Janez Stupan

Direktor, CADCAM Lab, Slovenija

Marijana Topić Domić

Direktorica i članica Uprave CADCAM Design Centar, Hrvatska

E: marijana.topic.domic@cadcam-group.eu

T: +385992050000

 

Alina Sultanović

Direktorka, CADCAM Solutions, Bosna i Hercegovina

E: alina.sultanovic@cadcam-group.eu

T: +387 61 866 217

Časlav Grujički

Direktor, CADCAM Data, Srbija

E: caslav.grujicki@cadcam-group.eu

T: +381 65 201 5678

Janez Stupan

Janez Stupan

Direktor, CADCAM Lab, Slovenija

E: janez.stupan@cadcam-group.eu

T: +386 41 445 245

Davorka Vilus Vičič Plus

Davorka Vilus Vičič

Tehnički direktor, Slovenija
Keti Kusanović Plus

Keti Kusanović

Direktor sektora kadrovskih i opštih poslova, Hrvatska
Krešimir Prlić Plus

Krešimir Prlić

Menadžer inženjerskih usluga, Hrvatska
Davorka Vilus Vičič

Davorka Vilus Vičič

Tehnički direktor, Slovenija

E: davorka.vilus.vicic@cadcam-group.eu

T: +386 51 351 059

Keti Kusanović

Keti Kusanović

Direktor sektora kadrovskih i opštih poslova, Hrvatska

E: keti.kusanovic@cadcam-group.eu

T: +385 91 5785 880

Krešimir Prlić

Krešimir Prlić

Menadžer inženjerskih usluga, Hrvatska

E: kresimir.prlic@cadcam-group.eu

T: +385 98 272 835

Kako je sve počelo?

U slučaju da nas želite počastiti tortom, treba da znate kad nam je rođendan. Sve je počelo jednog, naizgled običnog, hladnog zimskog dana 1991. godine. Taj dan je bio ključan za priču naše kompanije, jer smo upravo tada utemeljili viziju CADCAM Grupe.

1991

Za pravi početak priče moramo se vratiti samo malo unazad: sve je zapravo počelo kada je diplomirani inženjer elektrotehnike na Univerzitetu u Zagrebu, Zlatko Šimunec, radeći u zagrebačkoj fabrici RIZ na razvoju medicinskih uređaja, odlučio da osnuje svoju privatnu kompaniju.

Bilo je to davne 1989. godine. Prvi projekat bio je razvoj medicinske opreme pomoću CAD programa za razvoj uređaja za rehabilitaciju osoba oštećenog sluha, za svetski poznati Centar SUVAG iz Zagreba, sa više od 500 centara širom sveta.

Priča je tada počela da se zahuktava: prvi klijenti, prvi izazovi, prvi uspesi!

Gde smo danas?

Od početka svog razvojnog puta, misija i vizija CADCAM Grupe uvek je bila usmerena ka napretku, stvaranju novih znanja i novih, sve naprednijih programskih rešenja. Nakon 30 godina možemo reći da smo ostvarili ono što smo 1991. priželjkivali, sanjali i verovali da možemo.

Postali smo konsultantska kompanija koja sprovodi celokupnu i potpuno prilagođenu digitalnu transformaciju i tako i vodeći sistemski integrator u regionu.

Postavili smo vrlo dobre temelje za razvoj centra znanja, pružajući inovativna rešenja na veliko zadovoljstvo klijenata. Posebno se ponosimo brigom o našim zaposlenima, koju kontinuirano unapređujemo. Ono što smo naučili od uspešnih svetskih kompanija primenjujemo i danas: zadovoljni zaposleni i saradnici garancija su uspeha i napretka kompanije.

30 godina

Srećan nam rođendan: imamo novi vizuelni identitet i novi veb-sajt!

Biti lider u određenom segmentu poslovanja velika je čast, ali i obaveza prema našim klijentima. Zato dobro znamo da su za održavanje liderske pozicije uvek neophodni – predan rad, kontinuitet, ambicija, kvalitet i konstantna otvorenost za nova znanja i inovativna rešenja.

To nas je podstaklo da prilagodimo svoj brend i da za svoj 30. rođendan poklonimo vama, dragi naši klijenti, ali i sebi i svojim zaposlenima i partnerima, deo digitalne budućnosti koju zajednički gradimo.

U želji da ojačamo prepoznatljivost i jedinstvenost našeg brenda, kreirali smo novi vizuelni identitet CADCAM Grupe, a na novoj veb-stranici odlučili smo da centralno mesto damo centru znanja koji gradimo.

Naš novi logo simbolizuje stručnost, partnerstvo, pouzdanost i znanje – pokazuje povezanost, ali i transformaciju – preobražaj ideje sa 3D digitalnim alatima u opipljivu stvarnost.

Uložili smo velike napore kako bismo naš sajt prilagodili konkretnim potrebama naših klijenata.

Razumemo potrebe naše industrije i naših kupaca i želimo da budemo uz njih u stvaranju digitalne strategije – na tom dinamičnom putu od ideje, preko dizajna do konačne implementacije, optimizacije i integracije razvojnih i proizvodnih procesa.

Razvojem specifične baze znanja, cilj nam je da edukujemo sve naše čitaoce nesebičnim deljenjem. Na jednom mestu ćemo prikupljati vesti iz industrije i blogove renomiranih inženjera, podkaste, vebinare, referentne priče, a na vama je samo da odaberete medij koji vam najviše odgovara i započnete svoju CADCAM avanturu.

Budućnost

Dobra budućnost se ne proriče, ona se planira.

Vizija ostaje motivacija za budućnost – postati sinonim za znanje i stručnost, ne samo u regionu nego i u svetu, postati jedan od najpoželjnijih poslodavaca u industriji, svetski priznata konsultantska kompanija za digitalnu transformaciju i strateški partner naših klijenata.

A cilj – da slušamo, stvaramo, razvijamo i implementiramo digitalna rešenja u razvoju i proizvodnji proizvoda, i da s našim korisnicima rešavamo sve prepreke na zajedničkom putu digitalne transformacije. Zato smo s vama svih ovih 30 godina i bićemo još najmanje toliko.

Vaš odan i pouzdan partner CADCAM Group
Zlatko Šimunec, Predsednik uprave

Za kraj – ukratko o našim timovima

Carreaux

Srbija

Beograd

Tim CADCAM Date odlikuje spoj iskustva i mladosti, profesionalnost i preciznost, ali i nesebična posvećenost kojom gradimo odnos poverenja sa našim korisnicima. Naši sertifikovani stručnjaci već nekoliko decenija uspešno odgovaraju na zahteve, potrebe i izazove kompanija na prostoru Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore.

Dugogodišnje iskustvo u radu na velikim projektima u industrijama poput odbrambene, energetike, automobilske, građevinske, industrijske opreme i mnogim drugim, kvalifikuje nas da kompanijama iz različitih industrija pružamo pouzdanu podršku i pomoć na putu digitalne transformacije.

Carreaux

Hrvatska

Zagreb

Zagrebački tim je najdugovečniji tim CADCAM Grupe. Stručnjaci bogati iskustvom rado će s vama podeliti svoja znanja iz oblasti izgradnje naprednih fabrika. Bilo da se radi o 3D dizajnu, poslovnim procesima, metodologiji ili uopšte o digitalizaciji proizvodnje, oni neprestano prenose znanje mlađim kolegama. Svakodnevno se bore sa izazovima industrijskih procesa i mogućnostima najsavremenijih alata kako bi ih pojednostavili i ubrzali – u službi vašeg tržišnog uspeha.

Uigrana ekipa stručnjaka lako će prepoznati vaše potrebe i primeniti vodeće alate i najbolje svetske prakse kako bi povećali vašu konkurentnost. Prirodni i opušteni, naši ljudi će brzo kliknuti s vašim stručnjacima i postati produžena ruka vaše kompanije, bilo da se radi o poslovnim vrhuncima ili strateškim koracima. Na vama je samo da nam pružite priliku, a poverenje ćemo sami zaraditi.

Carreaux

Bosna i Hercegovina

Sarajevo

 

Mi smo CADCAM Solutions, tim mladih, ali iskusnih i obrazovanih ljudi. Posvećeni smo ostvarivanju dobrih rezultata za naše klijente. Negujemo stimulativno radno okruženje, podstičemo razvoj veština, znanja i prilagodljivosti svih naših članova i uvek rado prihvatamo nova iskustva.

Upravo nam naše iskustvo omogućava da zadatke učinimo rešivim, a da viziju Grupe ostvarimo kroz uvek novu vrednost. Okupljeni smo oko jednog zajedničkog cilja: da odgovorimo na sve zahteve savremenog, sve zahtevnijeg tržišta. Svaki dan pokazujemo da to zaista i možemo.

Carreaux

Slovenija

LJUBLJANA

Tim CADCAM Lab sastoji se od visokokvalifikovanih i sertifikovanih stručnjaka koji svojim iskustvom, profesionalnošću, dobrom voljom i predanošću poslu uspešno odgovaraju zahtevima, potrebama i izazovima slovenačkih kompanija.

Imamo dugogodišnje iskustvo u raznim industrijama – mašinstvo i proizvodnja alata, automobilska i vazduhoplovna industrija i mnoge druge. To nas čini pouzdanim partnerima za pružanje pomoći i podrške kompanijama raznih profila na putu njihove digitalne transformacije.

Svojim znanjem i profesionalnošću aktivno pomažemo našim kupcima i uspešno sarađujemo u rešavanju njihovih svakodnevnih poslovnih problema, što potvrđuju i naše reference i stalno rastuća lista zadovoljnih klijenata.