Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Digitalna transformacija

Upotrebom savremenih digitalnih rešenja pomažemo vam da radite manje, ali pametnije.
Pročitajte više
Carreaux

Nek digitalni alati rade umesto vas

 

Digitalni resursi danas pružaju najbolji povraćaj ulaganja i zato i jesu najbolja investicija. Daju konkurentsku prednost svakoj kompaniji koja ih efikasno koristi. Bez obzira da li želite da se uključite u globalne lance snabdevanja, podstaknete inovacije i proširite znanje unutar svoje organizacije ili jednostavno povećate efikasnost – tu smo za vas! Pojednostavite i digitalizujte svoje procese, smanjite troškove i budite bolji od konkurencije.

Pogledajte izbliza šta sve uključuje
digitalna transformacija

Izazov #1

Potrebno mi je rešenje baš za moje specifične potrebe

Čim „skeniramo“ vaše potrebe, brzo implementiramo rešenja. Imamo već uigran tim za brza i efikasna „out-of-the-box“ rešenja i vodimo se najboljim svetskim praksama. Naš razvojni tim solution arhitekata i programera rešava i najzahtevnije adaptacije i integracije sa postojećim rešenjima. Tako postižemo tri stvari: brzinu, fleksibilnost i zagarantovanu mogućnost budućih nadogradnji.

Izazov #2

Želim brz povraćaj ulaganja

Najbrži povraćaj ulaganja nije u najjeftinijim rešenjima, već u pronalaženju i poboljšanju područja u kojima su gubici najveći. Otkrićete da savremeni digitalni alati ostvaruju ogromne uštede ako se pravilno koriste. Dozvolite našim stručnjacima da pronađu ta područja analizirajući vaše procese, i pokažu vam rešenje na svakom primeru.

Izazov #3

Gradio bih pametnu fabriku korak po korak

Pametno! Jer to je jedini način za izgradnju naprednih fabrika. Prvi korak je pronalaženje područja u kojima su moguća jednostavna poboljšanja uz brzi povraćaj ulaganja: quick win. Nakon toga, sva poboljšanja slede jedno za drugim jednostavno organski, na logičan način. Digitalni alati služe za rešavanje rutinskih zadataka, tako da se ljudi mogu posvetiti idejama, inovacijama i strateškom razvoju kompanije.

Industrija 4.0 – digitalne i napredne fabrike

 

Želite li da dugoročno uspostavite uspešnu i ekonomičnu proizvodnju, poštujući sve strože ekološke kriterijume?

Industrija 4.0 vam omogućava da pratite proizvodni lanac i status proizvoda tokom njegovog životnog ciklusa. Primeri iz prakse pokazuju kako upotreba novih tehnologija može vrlo efikasno restrukturisati  proizvodnju, uslugu, poslovni model ili čak celokupnu organizaciju. Rezultati su: operativna izvrsnost, ušteda vremena i novca i smanjenje troškova odlaganja industrijskog otpada. I na kraju, rezultat je jača prepoznatljivost i konkurentnost kompanije, kao i visoka reputacija na tržištu i u javnosti. 

IoT – Internet Stvari

Želite li da rešite sve probleme u vašoj kompaniji? Izmerite ih! (Bil Gejts).

IoT u digitalni svet donosi ono najvrednije – informacije o stvarnosti. Bilo da se radi o stanju proizvodnje, kvaru mašine ili informacijama o potrošnji materijala, takve informacije su ključne za efikasnost procesa.

 
Naša rešenja pomažu vam da prikupite ove informacije na jednostavan i skalabilan način, i učine ih dostupnim svim učesnicima u proizvodnom procesu.

Automatizacija

 

Automatizacija je proces u kojem mašine i tehnologija zamenjuju ručni rad. Međutim, to ne znači da nam treba manje radnika već da se oni mogu posvetiti poslovima sa većom dodatom vrednošću, kao što su upravljanje mašinama ili rad na softveru, optimizacija procesa ili možda samo praćenje i donošenje odluka.  

Automatizacijom vaša proizvodnja postaje brža, efikasnija i daleko isplativijaTakođe, rizik ljudskih grešaka nije nešto što bi trebalo potcenjivati. Sa automatizacijom se uspostavljaju provere i dvostruke provere, tako da možemo biti sigurni da ništa neće krenuti po zlu. 

Robotika

 

Robotika u proizvodnji značajno povećava performanse, brzinu, preciznost, ili jednostavno zamenjuje nedostupnu ljudsku radnu snagu. Ipak, još uvek nema dovoljno znanja o tome kako maksimalno iskoristiti robotsku proizvodnu liniju. Pored toga, svako reprogramiranje, testiranje ili preusmeravanje proizvodne linije zahteva mnogo vremena i novca, pa se kompanije plaše da će, upuštajući se u ovaj posao, potrošiti previše vremena i zakasniti sa ugovornim obavezama.

Softversko rešenje DELMIA deo je 3DEXPERIENCE digitalne platforme i pomaže industrijama pružajući jednostavno i moćno virtuelno 3D okruženje koje se koristi u modeliranju i optimizaciji proizvodnih linija. Omogućava saradnju svih učesnika, povezujući stvarni i virtuelni svet i pruža korisnicima najkraći put do operativne izvrsnosti.

Digitalni blizanac

(Digital Twin)

 

Tehnologija digitalnog blizanca na platformi 3DEXPERIENCE je virtuelni model vašeg proizvoda ili čitavog sistema. Zasniva se na simulaciji i Internetu stvari (IoT): virtuelnom modelu samog predmeta koji je povezan sa informacijama iz stvarnog sveta. Na ovaj način virutelni model postaje najsličnija kopija realizovanog rešenja.  

Carreaux
the-team

Zašto nas kontaktirati?

Fokusirani smo na digitalizaciju procesa u proizvodnim kompanijama. Imamo 30 godina iskustva, mnoštvo uspešnih projekata i regionalno prisustvo. Ako tražite partnera od poverenjapartnera na putu digitalne transformacije i modernizacije vašeg poslovanja, mi smo logičan izbor.

Radimo sa najsavremenijom svetskom tehnologijom kompanije Dassault Systemes i pokrivamo područja 3DCAD dizajna, PLM-a, simulacija, CAM-a, robotike i proizvodnje, sve do nivoa digitalnog blizanca (Digital Twin).

Vaš sledeći korak ka digitalnoj transformaciji počinje ovde

 

Kontaktirajte nas za više informacija