Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

CATIA i 3DEXPERIENCE

Vaši alati za oblikovanje sveta budućnosti.

CATIA – od proizvoda do doživljaja

catia on laptop

Zakoračili smo u doba u kom nije dovoljno samo napraviti dobar proizvod, već je prilikom njegovog dizajniranja potrebno uzeti u obzir i osećaj kada se koristi.

Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama. Na raspolaganju su vam moćni i intuitivni alati za dizajn, analizu i vizualizaciju, koji će vam pomoći da realizujete i najkompleksnije proizvode.

Namenjena je inženjerima kako bi mogli brzo i efikasno da menjaju i prilagođavaju proizvodnju.

CATIA bleu Car Evolution project

Ali ne samo njima! Softver CATIA mogu koristiti ne samo projektanti za razvoj ideje do finalnog proizvoda, nego i sistemske arhitekte za integraciju svih komponenti u završnu celinu.

CATIA se ujedno može u potpunosti integrisati u platformu 3DX, i tako se u punoj meri mogu iskoristiti sve mogućnosti koje ona nudi na polju digitalnog kontinuiteta. Ovo svestrano softversko rešenje već je našlo put do milion korisnika širom sveta u najrazličitijim industrijama.

Među našim korisnicima u regionu nalaze se renomirane kompanije kao što su AD Plastik, Akrapovič, BMTS, Cimos, Jaksche, Gorenje Orodjarna, Končar, Kovinoplastika, Kralj metala alati, Lipik Glas, LTH, Medicop, OMCO, Pipistrel, Rimac automobili, SDPR, Siliko, Talum, TPV, Unior…

CATIA Ergonomic design of car passengers

Predviđanje korisničkog iskustva sve više zahteva multidisciplinarni pristup koji povezuje elektroniku, softver, mehaniku i dizajn proizvoda. Pored toga, neophodno je već u ranoj fazi razvoja uključiti rezultate istraživanja tržišta, marketing, prodaju.

Platforma 3DEXPERIENCE (3DX) nudi vam širok spektar alata sa brojnim opcijama za modeliranje i saradnju, kako biste uspešno odgovorili na sve promenljive potrebe industrije i kupaca.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite da znate više?

 

Rado ćemo vam predstaviti šta sve CATIA i 3DEXPERIENCE mogu učiniti za vas.