Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Menadžeri

Zamislite digitalnu budućnost vaše kompanije i mi ćemo vam pomoći da izgradite najbolji put do nje. Fokusirajte se na ono u čemu ste najbolji, a mi ćemo vam pomoći da odredite prioritete i strategiju, oduševite ljude konkretnim rešenjima, uskladite i vodite digitalnu transfromaciju koja će brzo pokazati finansijske rezultate.

Izazovi sa kojima
se susreću menadžeri

Izazov #1

Uvek moram da gledam i nekoliko godina unapred

Naravno! Pravo rešenje je ono koje rešava tržišne izazove koji tek dolaze. Implementacijom CADCAM rešenja, postižete konkurentnost na svetkom nivou, a nakon digitalne transformacije koju sprovodimo, postići ćete agilnost, fleksibilnost i prilagodljivost dinamičnim tržišnim uslovima i promenama želja i potreba vaših kupaca. Pridružite se svetskom lancu dobavljača modernom platformom koju koriste i vaši kupci.

Izazov #2

Želim da mi digitalizacija pojednostavi i ubrza stvari

Centralno mesto za razmenu svih podataka i praćenje svih projekata. Jednostavno, zar ne? 3DEXPERIENCE platforma omogućava nadzor nad projektima, konstrukcijom i proizvodnjom - od ideje do robota. Svi vaši podaci: od 3D modela, poslovnih dokumenta i sastavnica, do svakog zadatka i svakog člana tima. Sve digitalno, pregledno i prilagođeno korisnicima.

Izazov #3

Potreban mi je brz povraćaj ulaganja

Na savremenom dinamičnom tržištu, izreka „vreme je novac“ važi više nego ikad. CADCAM Data nudi priliku da investirate u procenu poslovne vrednosti (BVA) koja tačno identifikuje vaše konkretne potrebe. Na osnovu ovoga CADCAM Data predstavlja sva područja u kojima ima prostora za poboljšanje i uštedu, a vi birate prioritete. Izračunava se povraćaj ulaganja i pravi se konkretan investicioni plan za digitalnu transformaciju. Ovakav pristup omogućava brz povraćaj ulaganja i konkurentsku prednost u vašem poslu.

Da li želite da podstaknete inovacije, postanete efikasni u razvoju i proizvodnji i postignete operativnu izvrsnost?

 

Potražite dokazano rešenje i iskusnog partnera. Saslušaćemo vaše potrebe, analizirati ih, predstaviti moguća rešenja i zajedno s vama napraviti optimalnu i ostvarivu digitalnu strategiju. Poverenje se ne stiče rečima već delima.

Kontaktirajte CADCAM Datu, prvi izbor u industriji u tehnološki naprednim rešenjima, i dozvolite nam da vam predstavimo šta sve možemo učiniti za vaše poslovanje. Dobićete vrhunska i svetski dokazana rešenja uz partnera koji zna šta radi.

3 x
RAST PRIHODA
Kompanije koje su uveliko u digitalnoj transformaciji imaju tri puta veću verovatnoću da ostvare natprosečan rast prihoda i profita od kompanija koje tek počinju sa digitalnom transformacijom. (Izvor: Deloitte, 2020)
87 %
ZA PRIORITET DIGITALIZACIJI
87% starijih poslovnih lidera kaže da je digitalizacija prioritet kompanije.
56 %
DIGITALNA POBOLJŠANJA DOVELA SU DO POVEĆANJA PRIHODA
56% izvršnih direktora kaže da su digitalna poboljšanja dovela do povećanja prihoda. (Gartner)
Carreaux
the-team

Sve to zvuči sjajno! Ali zašto baš mi?

Mi ne prodajemo priče već rešenja. Naš stručan tim već 30 godina pretvara vizije vodeće industrije u digitalnu stvarnost. Naši ljudi svakodnevno implementiraju najsavremenije tehnologije u industriji i rešavaju probleme sa kojima se i vi susrećete. Ovo znanje, zajedno sa iskustvom, osnova je za stvaranje ozbiljne i ostvarive digitalne strategije koja će izbeći sve uobičajene greške, smanjiti rizike i uštedeti vam vreme i novac.

Bilo da se radi o 3D CAD-u, upravljanju proizvodima, optimizaciji proizvodnje ili digitalnoj transformaciji, tu smo za vas. Volimo da planiramo dugoročno i temeljno, a da izvršenje bude brzo i precizno.

Vaša digitalna budućnost
vam je nadohvat ruke

 

Kontaktirajte nas za više informacija