Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Menadžeri

Zamislite digitalnu budućnost vaše kompanije i mi ćemo vam pomoći da izgradite najbolji put do nje. Fokusirajte se na ono u čemu ste najbolji, a mi ćemo vam pomoći da odredite prioritete i strategiju, oduševite ljude konkretnim rešenjima, uskladite i vodite digitalnu transfromaciju koja će brzo pokazati finansijske rezultate.

Izazovi sa kojima
se susreću menadžeri

Izazov #1

Uvek moram da gledam i nekoliko godina unapred

Naravno! Pravo rešenje je ono koje rešava tržišne izazove koji tek dolaze. Implementacijom CADCAM rešenja, postižete konkurentnost na svetkom nivou, a nakon digitalne transformacije koju sprovodimo, postići ćete agilnost, fleksibilnost i prilagodljivost dinamičnim tržišnim uslovima i promenama želja i potreba vaših kupaca. Pridružite se svetskom lancu dobavljača modernom platformom koju koriste i vaši kupci.

Izazov #2

Želim da mi digitalizacija pojednostavi i ubrza stvari

Centralno mesto za razmenu svih podataka i praćenje svih projekata. Jednostavno, zar ne? 3DEXPERIENCE platforma omogućava nadzor nad projektima, konstrukcijom i proizvodnjom - od ideje do robota. Svi vaši podaci: od 3D modela, poslovnih dokumenta i sastavnica, do svakog zadatka i svakog člana tima. Sve digitalno, pregledno i prilagođeno korisnicima.

Izazov #3

Potreban mi je brz povraćaj ulaganja

Na savremenom dinamičnom tržištu, izreka „vreme je novac“ važi više nego ikad. CADCAM Data nudi priliku da investirate u procenu poslovne vrednosti (BVA) koja tačno identifikuje vaše konkretne potrebe. Na osnovu ovoga CADCAM Data predstavlja sva područja u kojima ima prostora za poboljšanje i uštedu, a vi birate prioritete. Izračunava se povraćaj ulaganja i pravi se konkretan investicioni plan za digitalnu transformaciju. Ovakav pristup omogućava brz povraćaj ulaganja i konkurentsku prednost u vašem poslu.

Da li želite da podstaknete inovacije, postanete efikasni u razvoju i proizvodnji i postignete operativnu izvrsnost?

 

Potražite dokazano rešenje i iskusnog partnera. Saslušaćemo vaše potrebe, analizirati ih, predstaviti moguća rešenja i zajedno s vama napraviti optimalnu i ostvarivu digitalnu strategiju. Poverenje se ne stiče rečima već delima.

Kontaktirajte CADCAM Datu, prvi izbor u industriji u tehnološki naprednim rešenjima, i dozvolite nam da vam predstavimo šta sve možemo učiniti za vaše poslovanje. Dobićete vrhunska i svetski dokazana rešenja uz partnera koji zna šta radi.

3 x
RAST PRIHODA
Kompanije koje su uveliko u digitalnoj transformaciji imaju tri puta veću verovatnoću da ostvare natprosečan rast prihoda i profita od kompanija koje tek počinju sa digitalnom transformacijom. (Izvor: Deloitte, 2020)
87 %
ZA PRIORITET DIGITALIZACIJI
87% starijih poslovnih lidera kaže da je digitalizacija prioritet kompanije.
56 %
DIGITALNA POBOLJŠANJA DOVELA SU DO POVEĆANJA PRIHODA
56% izvršnih direktora kaže da su digitalna poboljšanja dovela do povećanja prihoda. (Gartner)
Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Sve to zvuči sjajno! Ali zašto baš mi?

Mi ne prodajemo priče već rešenja. Naš stručan tim već 30 godina pretvara vizije vodeće industrije u digitalnu stvarnost. Naši ljudi svakodnevno implementiraju najsavremenije tehnologije u industriji i rešavaju probleme sa kojima se i vi susrećete. Ovo znanje, zajedno sa iskustvom, osnova je za stvaranje ozbiljne i ostvarive digitalne strategije koja će izbeći sve uobičajene greške, smanjiti rizike i uštedeti vam vreme i novac.

Bilo da se radi o 3D CAD-u, upravljanju proizvodima, optimizaciji proizvodnje ili digitalnoj transformaciji, tu smo za vas. Volimo da planiramo dugoročno i temeljno, a da izvršenje bude brzo i precizno.

Vaša digitalna budućnost
vam je nadohvat ruke

 

Kontaktirajte nas za više informacija