Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

3D dizajn i metodologija

Najboljim praksama, iskustvom i vrhunskim alatima pomažemo vam da ubrzate razvoj proizvoda uz niže troškove i veći kvalitet. Od ideje do gotovog proizvoda, nudimo dokazana i celokupna rešenja za efikasnu saradnju svih učesnika na siguran i sledljiv način.
Pročitajte više
3DEXPERIENCE na računalu old

3D dizajn i modeliranje – temelj industrije 21. veka

 

Savremena industrija mora da bude agilna: brza u razmeni ideja, otvorena za inovacije i efikasna u reagovanju na promene na tržištu. 3D modeliranje štedi vreme i novac, ubrzava i integriše razvoj proizvoda, osigurava kvalitet proizvoda i donosi više prostora za unapređenje i praćenje svih promena. 

Vaše ideje su srce proizvoda, a 3D model temelj efikasnog razvoja i proizvodnje!

 

Pred vama su izazovi,
mi nudimo rešenja

Izazov #1

Efikasno i brzo modeliranje

Savremeni CAD alati automatizacijom omogućavaju značajno bržu izradu 3D modela. Tražite li specifične module za zahtevne poslove, skripte koje će raditi umesto vas ili složen matematički model koji će vam olakšati posao? Naši iskusni stručnjaci pomoći će vam da uvedete ispravne metodologije i prilagodite vašim potrebama najbolje prakse vodeće industrije. Virtuelnim modelom izbegavaju se greške na stvarnom proizvodu i postiže bolji pregled razvoja i priprema proizvodnje.

Izazov #2

Istovremeno inženjerstvo

Želite li da uključite više inženjera u rad na istom 3D modelu ili uspostavite saradnju različitih CAD alata na istom sklopu? Platforma 3DEXPERIENCE omogućava istovremeno inženjerstvo, istovremeni rad različitih grupa inženjera (elektrotehnike, mašinstva itd.) na jednom modelu i tako pospešuje inženjersku izvrsnost: ubrzavanje procesa razvoja i smanjenje grešaka.

Izazov #3

Konstrukcija u službi proizvodnje

Olakšajte pripremu proizvodnje i omogućite upotrebu standardnih delova iz 3D baze podataka. Pratite tehnološke parametre proizvodne sastavnice već u fazi konstrukcije uz automatsko ažuriranje s poslovnim sistemom.

Izazov #4

Preopterećenje u konstrukciji

Ukoliko imate povećane potrebe u razvoju vaših proizvoda, obratite nam se i sigurno ćemo pronaći rešenje za vaše izazove. Naši stručnjaci rade za zahtevne proizvođače širom EU i imaju bogato iskustvo na različitim područjima projektovanja, simulacija i metodologije.

3D dizajn dijela motora

Automatizacija 3D dizajna

 

Nudimo rešenja za svaki izazov!

Vaše izazove u konstruisanju pretvaramo u konkurentna rešenja na tržištu. Upotrebom modula CATIA V5 Knowledgeware kreiramo fleksibilne modele za brzu i jednostavnu adaptaciju i izradu svakog proizvoda. Rutinski poslovi smanjuju se na minimum, a vaši se inženjeri mogu posvetiti zaista važnim zadacima. 

Simulacije 3D dizajna

Simulacije

Upotreba simulacija smanjuje troškove i skraćuje vreme razvoja, jer omogućava rano otkrivanje grešaka u razvojnom ciklusu, što inženjerima daje bolji uvid u svojstva proizvoda, a posledično ubrzava poboljšanja proizvoda. Povećana fleksibilnost u razvoju kvaliteta proizvoda ključna je za povećanje konkurentnosti kompanije.

ECAD i MCAD suradnja

MECODES

Jedinstveno inovativno rešenje za ECAD i MCAD saradnju

Dizajn i proizvodnja uređaja sa elektronskim i mehaničkim komponentama zahtevan je proces u kom najveću uštedu donosi vidljivost elektronskih komponenata unutar mehaničkog 3D modela i obrnuto. MECODES omogućava  jednostavnu razmenu podataka između softverskog rešenja CATIA/3DEXPERIENCE kompanije Dassault Systemes i softvera Altium Designer, Mentor PADS-a/Xpedition ili Cadence Allegro. Upotrebom rešenja MECODES naši korisnici, kao što su Swatch ili Valeo, postižu vrhunski kvalitet i značajne uštede u razvojnom procesu i proizvodnji.

MECODES je rezultat internog razvoja CADCAM Grupe i jedinstven je na svetskom tržištu.

Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Sve to zvuči sjajno! Ali zašto baš mi?

Više od 300 vodećih kompanija iz regiona odabralo nas je za svog partnera. Savremena i inovativna rešenja, iskusni inženjeri na polju konstruisanja, simulacija i metodologije, iskustvo u najboljim svetskim praksama i stotine uspešno odrađenih projekata garancija su vašeg uspeha. Dozvolite da vas upoznamo sa mogućnostima za unapređenje vaših razvojno-proizvodnih procesa i povećanje efikasnosti vašeg tima.

Želite da znate više o ZW 3D softveru?

Rado ćemo vam predstaviti šta sve ZW 3D može učiniti za vas.