Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

ENOVIA i 3DEXPERIENCE

Pripremite se za nove izazove i mogućnosti uz digitalnu platformu ENOVIA. Da li vaše poslovanje ide u korak sa najefikasnijim i najproduktivnijim kompanijama u vašoj branši? Gubite li bespotrebno dragoceno vreme svaki dan pokušavajući da izdvojite bitne informacije iz raznih aplikacija, e-pošte i datoteka?

Zar ne bi bilo sjajno da imate sve relevantne podatke, parametre, informacije i datoteke na jednom mestu, uvek ažurirane i nadohvat ruke? Da držite kormilo čvrsto u svojim rukama i imate tim do zuba naoružan svime što vam je potrebno za brzo donošenje ključnih odluka?

Odgovor na ova pitanja je digitalna transformacija, a naše rešenje za vaše probleme – 3DEXPERIENCE (3DX) platforma koja kombinuje alate za konstruisanje (CATIA), simulaciju (SIMULIA), upravljanje životnim ciklusom proizvoda (ENOVIA), planiranje proizvodnje (DELMIA) i mnoge druge aplikacije.

Osnova 3DX platforme je napredno softversko rešenje ENOVIA. ENOVIA omogućava uspostavljanje digitalnog kontinuiteta (Digital Continuity), što je evolutivni skok u poređenju sa sistemima zasnovanim isključivo na razmeni e-pošte, tabela i drugih dokumenata. 

ENOVIA digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji. Nudi vam potpuni pregled i kontrolu svih delova proizvodnog procesa. Moći ćete brže da reagujete i optimizujete svoje poslovanje, smanjujući tako suvišne troškove.

Pomoću pregledne kontrolne table moći ćete u svakom trenutku da dobijete uvid u status svih vaših aktivnih projekata i prikaz podataka, prilagođen vašim potrebama i željama. Kada kažemo „status“, mislimo na odraz stvarnog stanja u datom trenutku, a ne na podatke od pre par sati ili par dana.

Šta više, ovaj prikaz može biti dizajniran tako da svaki član tima može pristupiti svim podacima, informacijama i datotekama koje su mu potrebne. Zamislite, nema više zabuna i nedoumica!

 

enovia rezultati

ENOVIA takođe može uključiti vaše kupce i dobavljače sa kojima ćete moći da delite podatke i dokumente u realnom vremenu, što će ubrzati dogovore i ukloniti nesporazume.

Pored dokumenata, proračunskih tabela, e-pošte i drugih uobičajenih formata u poslovnom svetu, ENOVIA takođe podržava brojne CAD alate koji će vam pružiti direktan uvid u sve korake razvoja proizvoda.

Lako ćete je primeniti u vašem poslovanju i prilagoditi vašim potrebama.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtuelne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema,
kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka.

Digitalna platforma koja prikuplja sve podatke o celokupnom proizvodnom procesu na jednom mestu, tako da su u svakom trenutku dostupni svima kojima su potrebni, od konstruktora i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta.
Niz aplikacija u sklopu softverskog rešenja CATIA pomoći će vam pri snalaženju u tom složenom okruženju u svim ključnim aspektima i na svim nivoima, bilo da ste vrhunski stručnjak ili početnik u relevantnim tehnologijama.
Softversko rešenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtuelnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i efikasno rešavanje fizičkih problema sa kojima se vaši inženjeri susreću.
Digitalno kombinuje sve delove razvojnog i proizvodnog procesa, od ideje preko konstruisanja do izrade proizvoda, sa uvidom u jedinstvenu bazu podataka za sve korisnike. Celokupno softversko rešenje omogućava vam da postanete brži, bolji i konkurentniji.
Vaša spona između stvarnog i virtuelnog sveta. Omogućava sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinske obrade, itd. Daje jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.
Inovacija iz CADCAM Grupe koja ubrzava i smanjuje troškove proizvodnog procesa, jednostavnijom i tečnijom komunikacijom između različitih inženjerskih i projektantskih odeljenja.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite da znate više?

Rado ćemo vam predstaviti šta sve ENOVIA i 3DEXPERIENCE mogu učiniti za vas.