Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

CENTRIC PLM

Centric PLM sadrži sve informacije o vašem proizvodu i predstavlja ih u vizuelnom i intuitivnom interfejsu. Vodeći proizvođači i brendovi zasnivaju svoje poslovanje na Centric PLM-u kako bi bili u korak sa promenljivim ukusima i ponašanjima kupaca.
CENTRIC PLM koncept i razvoj proizvoda

Uspešnost svih faza životnog ciklusa proizvoda

Centric PLM je sistem za upravljanje podacima koji kompanije koriste za praćenje svake faze životnog ciklusa proizvoda, od ideje i koncepta do proizvodnje i dolaska u prodavnicu.

Pokazuje sve što treba da znate o proizvodu, odnosno sadrži sve informacije (kao što su veličina, težina, boje i sve druge tehničke informacije) o vašem proizvodu i predstavlja sve informacije u vizuelnom i intuitivnom interfejsu za jednostavnu upotrebu. To štedi vreme jer su vam sve relevantne informacije nadohvat ruke, više ne morate da pretražujete dokumente i e-poštu da biste ih pronašli. Omogućava korisnicima da budu mirni znajući gde su sve informacije i u kojoj je fazi projekat.

CENTRIC PLM success

Uvid u koncept i razvoj proizvoda

Upravljajte i unosite izmene u postojeće dokumente u procesu dizajna i ponovo ih koristite bez ometanja kreativnog procesa. Centric PLM nije samo platforma za razvoj proizvoda od ideje do distribucije – on je suštinska komponenta kontrole kreativnog procesa i pomaže u koordinaciji aktivnosti unutar odeljenja za dizajn i razvoj. Korisnici mogu da izbegnu skupe greške u dizajnu pružanjem preliminarnog uvida u koncept i razvoj proizvoda.

Možete odabrati koje informacije želite da delite sa svojim dobavljačima, a koje ne. Takođe možete da delite sve relevantne informacije unutar odeljenja, kao i sa drugim odeljenjima i organizacionim nivoima. Sve navedeno omogućava donosiocima odluka da u svakom trenutku imaju tačne informacije.

CENTRIC PLM moduli

 

Centric PLM dolazi sa modulima koji su međusobno povezani, fleksibilni, podesivi i pokrivaju ceo proces proizvoda kako bi vam pomogli kada je u pitanju:

  • Planiranje i raspolaganje resursima – donosite odluke na osnovu tačnih informacija
  • Kontrola specifikacija – za smanjenje iteracija, grešaka i troškova
  • Upravljanje materijalima – izbegnite premalo ili previše zaliha materijala
  • Upravljanje asortimanom – zamenite papirne kataloge i sisteme naručivanja dinamičkim e-knjigama
  • Brže donošenje odluka – uvid u proces, od programera do menadžera, kako bi se obezbedilo poštovanje rokova, rešila uska grla i pratilo izvršenje zadataka
  • Završna inspekcija – postavite prihvatljive nivoe kvaliteta i bodove ocenivanja dobavljača
  • Saradnja u dizajnu bez uticaja na kreativnost – upravljanje dizajnom pomoću Adobe alata

Saznajte više!

Biće nam zadovoljstvo da vam predstavimo šta CENTRIC PLM može da učini za vas u industrijama kao što su: moda, hrana i piće, obuća, spoljašnjost i sport, maloprodaja robe široke potrošnje, OEM i ODM proizvođači, kućni dekor i nameštaj, kozmetika i lična nega, potrošačka elektronika