Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Napredni CAD alati

Od ideje do realizacije, brzo i jednostavno. Napredni CAD alati čine svakodnevni rad lakšim i bržim. Pružamo vam kompletna rešenja u potpunosti prilagođena vašim konkretnim potrebama. Radite brzo i lako: od koncepta do realizacije 3D modela i isporuke tehničke dokumentacije.

Automatizovani inženjering

 

Neizbežnom fluktuacijom zaposlenih gubi se značajna količina znanja i iskustva svake organizacije. Automatizacijom konstruisanja ne samo da skraćujete vreme rada i količinu grešaka već stvarate bazu znanja. To omogućava vašim inženjerima da rade na naprednijim zadacima, dok se novi inženjeri brzo uvode u posao preko baze znanja organizacije.

Ovakvo rešenje predstavlja centralnu bazu znanja svake proizvodne organizacije i direktno štedi značajnu količinu vremena i novca. Proces objedinjuje i integriše inženjerska znanja i iskustva radi sinhronizacije 2D i 3D dokumentacije, što značajno smanjuje proizvodne greške i povećava kvalitet finalnog proizvoda.

Ovo je takođe ključno u zaštiti intelektualne svojine organizacije.

Reverzni inženjering

Da biste poboljšali proizvod ili ga modifikovali, neophodno je dobiti što precizniji virtuelni model proizvoda. Pomoću alata za reverzni inženjering možete lako pretvoriti fizički skenirani proizvod u 3D virtuelni model podložan svim željenim promenama, poboljšanjima, zahtevima i idejama vašeg dizajna.

Tu su i napredni alati!

Želite da znate više o ZW 3D softveru?

Rado ćemo vam predstaviti šta sve ZW 3D može učiniti za vas.