Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Platforma 3DEXPERIENCE na Cloud-u pruža vam kompletan paket aplikacija i softvera

Platforma 3DEXPERIENCE na Cloud-u pruža vam kompletan paket aplikacija i softvera vodećih u industriji. Pruža vam sve što vam je potrebno da svoju ideju pretvorite u stvarnost, uključujući dizajn i inženjering, proizvodnju i produkciju, simulaciju, upravljanje i saradnju. Možete se osloboditi IT ograničenja i spojiti sve aspekte vašeg poslovanja na jednu platformu zasnovanu na Cloud-u, kako biste povećali saradnju, poboljšali izvršenje odluka i ubrzali inovacije.

Otkrivamo vam koje su prednosti korišćenja ove platforme i zbog čega bi trebalo da bude deo vašeg poslovanja.

Prednosti upotrebe 3DEXPERIENCE platforme na Cloud-u

Koristeći 3DEXPERIENCE platformu na Cloud-u jednim klikom osetićete svu njenu snagu! Zbog čega je tako?

Pre svega, platforma 3DEXPERIENCE pruža vam neposredan pristup podacima. Radićete sa više kreativnosti, fleksibilnosti, sa većom brzinom i većim uticajem na celokupan proces proizvodnje – sve u jednom okruženju.

Ova platforma predstavlja all-in-one rešenje. Takođe možete povećati povraćaj ulaganja uz sveobuhvatne SaaS, PaaS i IaaS pakete, uključujući učvršćivanje softvera, održavanje, over-the-air ažuriranja i računarstvo u Cloud-u.

Upotreba ovakve tehnologije zasnovane na Cloud-u čini je veoma pristupačnom. Možete napraviti bilo šta što zamislite koristeći se aplikacijama i softverima unutar platforme, kao što su CATIA, SIMULIA, DELMIA i ENOVIA. Unakrsne aplikacije na jednoj platformi pružaju vam instant pristup online uslugama za dizajniranje, simulaciju, informisanje i saradnju na projektu unutar ekosistema vaše kompanije.

Platforma 3DEXPERIENCE – Dizajn i inženjering

CATIA, koju pokreće 3DEXPERIENCE Cloud platforma, omogućava kompanijama bilo koje veličine da postignu inženjersku izvrsnost preko moćnog niza kolaborativnih alata za 3D modeliranje i simulaciju.

platforma 3dexperience srbija

CATIA može da modelira bilo koji proizvodi, u bilo kojoj skali i razmeri, tako da inženjeri i dizajneri mogu bez napora da zamisle, definišu i oblikuju proizvode virtuelno, pre nego što se posvete izradi prototipa.

Moćne karakteristike ovog softverskog rešenja na Cloud-u će vam pomoći da ubrzate inovacije, brže plasirate proizvode na tržište i popnete se na sam vrh jakog konkurentskog tržišta. Ono vam omogućava da se oslobodite glavobolje i rizika povezanih sa pravljenjem rezervnih kopija, nadogradnjom softvera i skupom IT strukturom, kako biste se mogli fokusirati na ono što je zaista važno.

Simulacije, kolaboracije i proizvodne operacije – Platforma 3DEXPERIENCE pomaže vam da unapredite saradnju

Još neke od prednosti koje platforma 3DEXPERIENCE na Cloud-u ima u odnosu na druga rešenja jesu mogućnost simulacije i poboljšana saradnja.

Veoma jednostavno možete ubrzati proces procene performansi, pouzdanosti i bezbednosti materijala i proizvoda pre nego što se posvetite izradi skupih, fizičkih prototipova. Integrišite tehnologije simulacije u svakodnevne aktivnosti dizajna proizvoda koristeći softversko rešenje SIMULIA.

Takođe, možete upravljati kreiranjem proizvoda od ranog planiranja preko razvoja i konačnog plasiranja na tržište. U cilju ovoga, timska saradnja mora biti na adekvatnom nivou. 3DEXPERIENCE platforma vam omogućava da ubrzate međutimsku saradnju i razvoj proizvoda u potpuno povezanom, online okruženju. Timovi u svakom trenutku rade sa ažuriranim podacima i imaju uvid u svaki deo procesa proizvodnje.

Softversko rešenje DELMIA u Cloud-u pruža rešenja za spajanje virtuelnog sveta modeliranja i simuliranja sa stvarnim svetom operacija. Ono predstavlja kompletno rešenje za vrednovanje zainteresovanih strana – od dobavljača, preko proizvođača, do dobavljača, logistike i transporta.

Zašto premestiti svoje proizvodne operacije na Cloud?

Danas, bez obzira u kojoj se industriji nalaze, poslovni lideri više ne mogu sebi priuštiti da ignorišu digitalnu transformaciju, a Cloud se smatra ključnim pokretačem projekata digitalne transformacije.

platforma 3dexperience srbija

Preko 90% organizacije koje se rangiraju kao najbolje u klasi u digitalnoj transformaciji već koriste usluge Cloud-a i Cloud platforme, dok čak 89% poslovnih lidera identifikuje digitalnu transformaciju kao strateški prioritet za svoje poslovanje.

Usluge Cloud-a sada rastu skoro 7 puta brže od ukupnog rasta IT tržišta!

Nova generacija 3DEXPERIENCE SaaS rešenja olakšava primenu prednosti koje dobijate korišćenjem ove tehnologije u ’’oblaku’’. Ona poboljšava saradnju i fleksibilnost, kao i celokupan status vašeg poslovanja i njegove organizacione strukture.

Za više informacija o 3DEXPERIENCE Cloud platformi, kompanija CADCAM Data stoji vam na raspolaganju.

Pročitajte ostale blogove

MODSIM i održivi razvoj proizvoda
MODSIM i održivi razvoj proizvoda
MODSIM i održivi razvoj proizvoda kao krajnji cilj imaju očuvanje i zaštitu životne sredine od
Izbjegnite burnout uz DELMIA Ortems
Izbegnite „burnout“ uz Ortems
Stres na radnom mestu je situacija u kojoj razni faktori vezani za posao u interakciji sa radnikom
Kako maksimalno iskoristiti proizvodne kapacitete?
Koristite rešenje DELMIA Advanced Planning and Scheduling (APS).
Koliko košta digitalna transformacija?
Praksa je pokazala da se upravo ovo pitanje vrti u mislima naših klijenata nakon uspešne analize.