Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Segmentacija aplikacija na platformi 3DEXPERIENCE

Datum: 05.05.2022.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: dr Reni Banov
Jezik predavanja: hrvatski

O vebinaru

Tradicionalna arhitektura poslovnih rešenja zasnovana je na konceptu trostepene podele na nivoe: prezentacija rezultata, implementacija poslovne logike i nivo podataka. Ipak, količina obrađenih podataka i osetljivost pristupa ovim podacima zahtevaju korišćenje drugog (četvrtog) nivoa upravljanja i kontrole nad tradicionalnim trostepenim arhitekturama. Korišćenjem segmentacije aplikacija na platformi 3DEXPERIENCE, postiže se međusobna izolacija aplikacijskih servisa i postavlja se bezbednosna granica između njih.

Ovim pristupom postiže se:

  • jasna podela između nivoa za svaku pojedinačnu aplikaciju i moguće je minimizirati neophodan pristup za implementaciju PLM funkcionalnosti,
  • izolacija aplikacije od drugih nepovezanih aplikacija, što podiže nivo bezbednosti u slučaju kompromitovanja jedne ili više aplikacija.

Pridružite nam se na vebinaru i saznajte koji su osnovni koncepti implementacije četvrtog nivoa upravljanja aplikacijama na nivou PLM sistema, kao što je 3DEXPERIENCE.

O predavaču

Reni Banov je dugogodišnji saradnik kompanije u oblasti konsaltinga u implementaciji IT poslovnih rešenja. Učestvovao je u brojnim projektima za domaće i strane poslovne partnere kao konsultant, menadžer projekata, dizajner i programer. Autor je više naučnih i stručnih radova u domaćim i stranim časopisima i konferencijama sa međunarodnom recenzijom iz oblasti matematike, informatike i elektrotehnike.

Propustili ste vebinar?

Popunite formu i pogledajte ga na našem YouTube kanalu
Pogledajte ostale vebinare

Dinamično planiranje_Delmia Ortems
Svakodnevni izazovi i rešenja u dinamičkom planiranju proizvodnje
Svakodnevni izazovi i rešenja u dinamičkom planiranju proizvodnje u drvnoj, prehrambenoj,
3DEXPERIENCE: okruženje u konfiguraciji visoke dostupnosti
Upoznaćete osnovne koncepte nužne za razumevanje procesa i neophodne elemente za uspostavljanje
Digital roadmap
Digital Roadmap
Da li znate šta sve obuhvata digitalna strategija i zašto je važna za budućnost poslovnih