Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Napredne mogućnosti u dinamičkom planiranju proizvodnje

Datum: 12.05.2022.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Krunoslav Glavač
Jezik predavanja: hrvatski

O vebinaru

Nakon vebinara Dinamičko planiranje proizvodnje održanog 24.03.2022. izrazili ste veliko interesovanje za demonstraciju mogućnosti DELMIA Ortems APS softverskog rešenja za planiranje proizvodnje.

Sada smo za vas napravili novi vebinar na temu Napredne mogućnosti u dinamičkom planiranju proizvodnje, gde ćemo vas upoznati sa rešavanjem specifičnih problema u planiranju proizvodnje.

Uz pomoć Ortems-a, planeri imaju potpuni uvid u plan, odnosno kako odgovaraju na svakodnevne izazove pod pritiskom više odeljenja sa različitim prioritetima. Kroz demo, odgovorićemo na pitanja kako da iznivelišemo obim posla i optimizujemo uska grla koristeći finalne proizvodne kapacitete, kako da sinhronizujemo sve resurse u odnosu na stvarne potrebe i optimalno rasporedimo operacije na poslove. Poseban fokus će biti na planiranju radne snage, materijala i poluproizvoda i optimizaciji sa mnogim nepredviđenim događajima kao što su kvarovi, nedostatak radne snage, resursa ili materijala uz praćenje i simulaciju svih potrebnih KPI-jeva.

O predavaču

Krunoslav Glavač je diplomirani mašinski inženjer sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji. Iskustvo je sticao kao tehnolog, CNC programer, konstruktor, planer i direktor proizvodnje u proizvodnim kompanijama u oblasti automobilske industrije, industrijske opreme i mašina, vojne industrije i industrije široke potrošnje. U CADCAM Grupi je direktor odeljenja za digitalna rešenja u proizvodnji – Digital Manufacturing Solutions Manager. Trenutno mu je fokus na softverskom rešenju DELMIA Ortems APS – sistemu za dinamičko planiranje i optimizaciju proizvodnje. Pomaže kompanijama da primene najbolje prakse i da postignu nivo izvrsnosti u proizvodnji uvođenjem APS sistema.

 

Propustili ste vebinar?

Popunite formu i pogledajte ga na našem YouTube kanalu
Pogledajte ostale vebinare

SIMULIA - Uvod v Abaqus tečaj
Izbor konačnih elemenata u rešenju Abaqus
Ovaj vebinar pruža kratak pregled strukturnih elemenata dostupnih u softverskom rešenju Abaqus
ecycle Management
Sve što ste želeli da znate o PLM-u
O PLM-u se priča decenijama i svi se slažemo da je PLM okosnica upravljanja proizvodima, međutim,
Dinamičko planiranje proizvodnje - napredne mogućnosti
Kroz demo, odgovorićemo na pitanja kako da iznivelišemo obim posla i optimizujemo uska grla
Segmentacija aplikacija na platformi 3DEXPERIENCE
Tradicionalna arhitektura poslovnih rešenja zasnovana je na konceptu trostepene podele na nivoe: