Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Digitalne platforme - digital continuity

Datum: 28.10.2021.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski

Vebinar

Amazon, Azure, Netflix, Uber, Google, Facebook – znate li šta im je zajedničko?

To su kompanije koje su svoje poslovanje organizovale oko digitalne platforme. Da li je njihov uspeh slučajan ili se u digitalnim platformama zaista krije novi rudnik zlata? Ako da, ima li to veze sa vašim poslovanjem? Postoji li digitalna platforma za proizvodnu industriju? Šta sve ona rešava, kako radi i koliko košta? Kako znati da li je ovo pravi put za vašu strategiju? Treba li zbog toga krenuti na divlji zapad ili rešenje postoji u našem regionu? Možemo li da budemo konkurentni i da preživimo ako nismo brzi na okidaču?

Novi vebinar koji prati seriju Digitalna transformacija – potreba ili samo trend? u organizaciji CADCAM Grupe, namenjen je menadžmentu i vodećim predstavnicima industrije, a razgovaraćemo o digitalnom kontinuitetu.

Predavač

Drago Cmuk je direktor za poslovni razvoj CADCAM Grupe u polju digitalne transformacije (DX). Pomaže kompanijama u strateškoj transformaciji i stvara konkurentsku prednost koristeći vodeće digitalne platforme i tehnologije. Stekao je međunarodni, dvostruki doktorat iz elektronike i ICT-a na Univerzitetu Sanio u u Italiji i na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, kao i Master iz upravljanja poslovanjem (Executive MBA) u poslovnoj školi Cotrugli Business School. U industriji je vodio istraživanje i tehnološki razvoj (R&D) i proizvodnju softverskih i hardverskih rešenja u oblasti IoT rešenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, doneo je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje u poslovnim školama i fakultetima, kao i na brojnim konferencijama.

Video mask

Propustili ste vebinar?

Pogledajte ga na našem YouTube kanalu

Pogledajte ostale vebinare

SIMULIA - Uvod v Abaqus tečaj
Izbor konačnih elemenata u rešenju Abaqus
Ovaj vebinar pruža kratak pregled strukturnih elemenata dostupnih u softverskom rešenju Abaqus
ecycle Management
Sve što ste želeli da znate o PLM-u
O PLM-u se priča decenijama i svi se slažemo da je PLM okosnica upravljanja proizvodima, međutim,
Dinamičko planiranje proizvodnje - napredne mogućnosti
Kroz demo, odgovorićemo na pitanja kako da iznivelišemo obim posla i optimizujemo uska grla
Segmentacija aplikacija na platformi 3DEXPERIENCE
Tradicionalna arhitektura poslovnih rešenja zasnovana je na konceptu trostepene podele na nivoe: