Skip to main content
Kontakt

Gradio bih pametnu fabriku korak po korak

Pametno! Jer to je jedini način za izgradnju naprednih fabrika. Prvi korak je pronalaženje područja u kojima su moguća jednostavna poboljšanja uz brzi povraćaj ulaganja: quick win. Nakon toga, sva poboljšanja slede jedno za drugim jednostavno organski, na logičan način. Digitalni alati služe za rešavanje rutinskih zadataka, tako da se ljudi mogu posvetiti idejama, inovacijama i strateškom razvoju kompanije.

Želim da budem ispred konkurencije

Naravno! Pravo rešenje je ono koje rešava i tržišne izazove koji tek dolaze.
Implementacijom naših rešenja postižete konkurentnost na svetskom nivou, a nakon digitalne transformacije koju sprovodimo postižete agilnost, fleksibilnost i prilagodljivost dinamičnim tržišnim uslovima i željama i potrebama vaših kupaca.

Želim kompletan nadzor nad razvojem i proizvodnjom u svakom trenutku

3DEXPERIENCE platforma je centralno mesto za vizuelno jasan, jednostavan i uvek dostupan nadzor nad proizvodnjom. Otkriva zastoje i probleme i uravnotežava proizvodnju tako da sve jedinice unutar procesa ravnomerno i optimalno učestvuju u proizvodnom procesu. Ova vrsta nadzora brzo se pokazuje isplativom investicijom.

Efikasno i brzo modeliranje

Savremeni CAD alati automatizacijom omogućavaju značajno bržu izradu 3D modela. Tražite li specifične module za zahtevne poslove, skripte koje će raditi umesto vas ili složen matematički model koji će vam olakšati posao? Naši iskusni stručnjaci pomoći će vam da uvedete ispravne metodologije i prilagodite vašim potrebama najbolje prakse vodeće industrije. Virtuelnim modelom izbegavaju se greške na stvarnom proizvodu i postiže bolji pregled razvoja i priprema proizvodnje.

Istovremeno inženjerstvo

Želite li da uključite više inženjera u rad na istom 3D modelu ili uspostavite saradnju različitih CAD alata na istom sklopu? Platforma 3DEXPERIENCE omogućava istovremeno inženjerstvo, istovremeni rad različitih grupa inženjera (elektrotehnike, mašinstva itd.) na jednom modelu i tako pospešuje inženjersku izvrsnost: ubrzavanje procesa razvoja i smanjenje grešaka.

Konstrukcija u službi proizvodnje

Olakšajte pripremu proizvodnje i omogućite upotrebu standardnih delova iz 3D baze podataka. Pratite tehnološke parametre proizvodne sastavnice već u fazi konstrukcije uz automatsko ažuriranje s poslovnim sistemom.

Preopterećenje u konstrukciji

Ukoliko imate povećane potrebe u razvoju vaših proizvoda, obratite nam se i sigurno ćemo pronaći rešenje za vaše izazove. Naši stručnjaci rade za zahtevne proizvođače širom EU i imaju bogato iskustvo na različitim područjima projektovanja, simulacija i metodologije.

Sastavnica materijala

Model sastavnice predstavlja središnju strukturu podataka za planiranje i optimizaciju proizvodnje i nezamenljiv je za organizovanje potrebnih aktivnosti.

Plan proizvodnje

Veliki izazov za proizvodnju svakog proizvoda predstavlja priprema plana njegove izrade, kao i prilagođavanje planiranih aktivnosti dinamičnim uslovima tržišta.