Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Rute - procesi rada

Nisam video, znao, odobrio… Zvuči poznato?

Nesporazumi i zastoji u komunikaciji koji se javljaju u složenom razvojnom i proizvodnom procesu koštaju vas dragocenog vremena i još više novca.

 

3DEXPERIENCE Routes pruža vam jednostavniji, brži, tečniji i transparentniji proces obaveštavanja i odobravanja.  Uvođenjem 3DEXPERIENCE ruta na jednom mestu možete pronaći odobrenje dokumentacije i potpunu kontrolu nad informisanjem svih učesnika u procesu. 3DEXPERIENCE Routes pruža vam fleksibilnost, brzinu i jasnoću.
U komunikacionom modelu akcenat je stavljen na proizvod sa kojim su povezane sve informacije relevantne za proces razvoja i proizvodnje.  

 

Pored toga, 3DEXPERIENCE platforma daje mogućnost digitalnog potpisa, a na kraju rute svi podaci i dokumentacija su lako dostupni učesnicima.

Ruta podržava različite formate – 2D, 3D, Word, Excel, PDF itd, ali može raditi i bez dokumenata ako želite da zabeležite neke opšte odluke vezane za proces.

Ruta funkcioniše kroz intuitivni grafički interfejs, ali naravno moguće je i povezati se sa e-poštom, koja se automatski generiše.

Čim vidite sve prednosti koje nudi 3DEXPERIENCE Routes, videćete da timski rad postaje znatno usklađeniji i lakši, a vaši procesi brži i konkurentniji.

Vaš sledeći korak ka upravljanju životnim ciklusom proizvoda počinje ovde

 

Kontaktirajte nas za više informacija