Skip to main content
Kontakt
CADCAM Data

Partner 2021

CADCAM Data na 10. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme
Pročitajte više Button icon

Jubilarni 10. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2021“ ove godine održava se od 11. do 14. oktobra. 

U saradnji sa našim korisnikom, kompanijom Jugoimport SDPR, pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme.

Pokrovitelj manifestacije PARTNER 2021 je Ministarstvo odbrane Republike Srbije radi prezentacije naučnih, istraživačkih, opitnih, remontnih i obrazovnih mogućnosti svojih institucija sa jedne i potreba Vojske Srbije sa druge strane, što rezultira učešćem velikog broja uglednih inostranih izlagača, domaćih proizvodnih i zastupničkih firmi, zainteresovanih za uspostavljanje trgovinske, naučno – tehničke saradnje i kooperacije.

Suorganizator 10. Sajma naoružanja i vojne opreme biće kao i u godinama od osnivanja Jugoimport-SDPR J.P. – lider u oblasti proizvodnje, integracije i promocije naoružanja i vojne opreme u Regionu i respektabilni učesnik na svetskom tržištu – nosilac opremanja Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije složenim sistemima iz uvoza i sopstvene proizvodnje.

Izvor: http://www.partner.mod.gov.rs/

Ukoliko želite da se konsultujete sa našim timom ili saznate više o softverskim rešenjima CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, ili platformi 3DEXPERIENCE, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo. Možete nas naći u parteru hale IV, štand 4023.