Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Osnove digitalne strategije u industriji

WEBINAR 16.09.2021. u 13:00h

Datum: 16.09.2021.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski
Cijena: besplatno

Webinar

„Ako ne znaš gdje želiš stići, onda je svejedno kojim putem ideš“ rekao je Alisi u zemlji čudesa čuveni mačak uz još čuveniji podsmijeh. Naše poslovanje nije puno drukčije. U vremenu, kojeg radi tehnologije imamo sve manje, jako je važno svjesno odlučiti gdje ćemo se, s čime i na koji način boriti. Nove tehnologije oblikuju ne samo tržište, nego i način borbe odnosno stvaranja komparativne prednosti na njemu, i rade to radikalno. Na webinaru ćemo razraditi osnove  digitalnih strategija te načine na koje možemo predvidjeti tempo tehnoloških promjena i okrenuti ga u svoju korist.

Predavač

Drago Cmuk direktor je za razvoj poslovanja CADCAM Grupe u području digitalne transformacije (DX). Pomaže kompanijama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. U industriji je vodio R&D te proizvodnju softverskih i hardverskih rješenja u području IoT rješenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje na poslovnim školama i fakultetima kao i brojnim konferencijama.

Prijavite se




Želim sudjelovati na webinaru

Ključne funkcionalnosti Industrije 4.0. na koje je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i unaprjeđenje poslovanja
Najkraći put do pametne tvornice (Industrije 4.0)
Na šta je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i
Industrijski IoT i digitalna proizvodnja
Želite li riješiti sve svjetske probleme? Onda ih izmjerite! Rekao je jedan od najbogatijih ljudi
Nove tehnologije_CADCAM
Nove tehnologije i njihov utjecaj na poslovanje
Nove tehnologije obično se gledaju tek kao alat koji nam pomaže napraviti više za manje vremena,
Digitalna kontiuniteta_CADCAM
Digitalne platforme - digital continuity
Amazon, Azzure, Netflix, Uber, Google, Facebook – znate li šta im je zajedničko?