Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

DELMIA i 3DEXPERIENCE

Povežite virtualno i stvarno - osigurajte procvat vaše proizvodnje! Gubite vrijeme i živce kako bi obezbijedili sve što vam je potrebno za razvoj i praćenje proizvodnih procesa? Vrijeme je da to privedete kraju!
delmia na laptopu

Platforme mijenjaju poslovno okruženje

 

Podaci i datoteke, kontakt u stvarnom vremenu sa zaposlenicima i partnerima, svaka karika proizvodnog lanca, od nabavke sirovina do distribucije gotovog proizvoda – sve vam može biti lako dostupno i ažurirano u svakom trenutku uz pomoć 3DEXPERIENCE platforme i softverskog rješenja DELMIA.

DELMIA je skup alata i programa koji ubrzavaju, optimiziraju, kontroliraju i sinhroniziraju proces proizvodnje, u industrijama poput automobilske, brodogradnje, industrijske opreme, energetike, građevine i sl., ali i robe široke potrošnje.

DELMIA će biti vaša poveznica između stvarnog i virtualnog svijeta. Omogućit će sigurno, napredno i brzo planiranje proizvodnih procesa, simulaciju i verifikaciju, optimizaciju rada robotskih postrojenja, mašinsku obradu. Dobit ćete jedinstven pogled na centralnu digitalnu bazu podataka.

Sve što možete zatrebati, kako biste mogli najbolje iskoristiti poslovne prilike u svakom trenutku, čeka vas spremno – posloženo, međusobno povezano i lahko dostupno. Dobit ćete alat kojim ćete saradnju vaših zaposlenika i timova podići na novu razinu, oslobađajući njihovo vrijeme za daljnje poboljšanje procesa i inovativnost.

Sve potrebne informacije moći ćete podijeliti s kupcima i dobavljačima, a da pri tome zadržite sigurnost i tajnost vaših podataka. DELMIA se može jednostavno povezati s postojećim sistemima za upravljanje resursima (ERP).

Zahvaljujući mnoštvu prednosti koje nudi, DELMIA je pronašla kupce i korisnike širom svijeta. Tako je, na primjer, japanski tehnološki div Hitachi, upotrijebio upravo DELMIU kako bi upola skratio rok za puštanje u prodaju novih web servera, a to je značilo sa četiri na samo dva mjeseca.

Upola kraće vrijeme za lansiranje proizvoda na tržište, ostvarila je i američka kompanija Bell Helicopter Textron, poznata po proizvodnji vrhunskih vojnih helikoptera. Umjesto četiri, DELMIA je omogućila razvoj novih helikoptera za samo dvije godine, što je na petogodišnjoj razini Bellu donijelo porast prihoda za 31%.

optimizacija procesa proizvodnje na uređaju

S ovim naprednim softverskim rješenjem olakšat ćete, značajno pojeftiniti i ubrzati optimiziranje stvarnih proizvodnih sistema u virtualnom okruženju kako bi ih poboljšali, unaprijedili i postigli operativnu izvrsnost. Osim što smanjujete troškove i povećavate kvalitetu, postajete ujedno agilniji i sposobni brzo se prilagoditi potrebama i željama kupaca i korisnika.

Dakle, zahvaljujući boljem uvidu u realno stanje i upravljanje, možete ne samo uštedjeti novac, sirovine i repromaterijal, alate i mašine i vrijeme, već ćete i steći konkurentsku prednost koja će vam omogućiti povećanje prihoda, zarade i dobiti.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtualne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema, kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka

Potreban vam je alat pomoću kojeg ćete moći brzo i efikasno reagirati na promjene u potrebama i željama kupaca i koji će istima osigurati jedinstveno iskustvo prilikom korištenja, i po kojem ćete biti prepoznatljivi.
Napredno modeliranje površina u potpunosti je prilagođeno potrebama visoko kvalitetnom i sofisticiranom dizajnu procesa, kakvi karakteriziraju izradu vrhunskih automobila i aviona.
Programsko rješenje za simulacije. Predstavlja set aplikacija koji je široko prihvaćen i dokazan u praksi kao najbolji u svojoj klasi, naročito, kada su u pitanju problemi vezane za kontakte i nelinearnost materijala.
Omogućava uspostavu digitalnog kontinuiteta (Digital Continuity), što predstavlja evolucijski iskorak u odnosu na sadašnje sisteme, koji se zasnivaju na čistoj razmjeni e-pošte, tablica i drugih dokumenata.
Skup alata i programa koji ubrzavaju, optimiziraju, kontroliraju i sinhroniziraju proces proizvodnje u industrijama poput automobilske, brodogradnje, industrijske opreme, energetike, građevine i sl., ali i robe široke potrošnje.
Inovacija iz CADCAM Grupe znatno olakšava, ubrzava i pojeftinjuje proizvodni proces jednostavnijom i protočnijom komunikacijom između različitih inžinjerskih i dizajnerskih odjela.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite znati više?

Rado ćemo vam pokazati šta sve možete postići sa programskim rješenjima DELMIA i 3DEXPERIENCE