Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

O nama

Dragi naši partneri, dozvolite da se predstavimo!

S velikim zadovoljstvom želimo s Vama podijeliti naših 30 godina uspješnog rada.

CADCAM Grupa je sve vrijeme prisutna i prepoznatljiv je brand na tržištu razvoja i proizvodnje proizvoda, prvenstveno u automobilskoj industriji, brodogradnji, energetici, te industrijskim postrojenjima. Kao što nam i sam naziv kaže, počeli smo kao specijalizirana kompanija za primjenu CAD i CAM programskih rješenja, rasli smo i razvijali se skupa s Vama i u skladu sa dinamikom tržišta.

Kontinuiranim radom i svakodnevnim učenjem uz profesionalan razvoj, izrasli smo u vodećeg digital solution providera u regiji, te prvi izbor industrije u digitalnoj transformaciji.

Naši voditelji

Zlatko Šimunec Plus

Zlatko Šimunec

Predsjednik Uprave CADCAM Group
Zlatko Šimunec

Zlatko Šimunec

Predsjednik Uprave CADCAM Group

E: zlatko.simunec@cadcam-group.eu

T: +385 98 223 789

Plus

Marijana Topić Domić

Direktorica i članica Uprave, CADCAM Design Centar, Hrvatska
Plus

Alina Sultanović

Direktorica, CADCAM Solutions, Bosna i Hercegovina
Plus

Časlav Grujički

Direktor, CADCAM Data, Srbija

Marijana Topić Domić

Direktorica i članica Uprave, CADCAM Design Centar, Hrvatska

E:marijana.topic.domic@cadcam-group.eu

T: +385992050000

Alina Sultanović

Direktorica, CADCAM Solutions, Bosna i Hercegovina

E: alina.sultanovic@cadcam-group.eu

T: +387 61 866 217

Časlav Grujički

Direktor, CADCAM Data, Srbija

E: caslav.grujicki@cadcam-group.eu

T: +381 65 201 5678

Davorka Vilus Vičič Plus

Davorka Vilus Vičič

Tehnički direktor, Slovenija
Keti Kusanović Plus

Keti Kusanović

Direktor sektora ljudskih resursa, Hrvatska
Plus

Krunoslav Glavač

Digital Manufacturing Solutions Manager
Davorka Vilus Vičič

Davorka Vilus Vičič

Tehnički direktor, Slovenija

E: davorka.vilus.vicic@cadcam-group.eu

T: +386 51 351 059

Keti Kusanović

Keti Kusanović

Direktor sektora ljudskih resursa, Hrvatska

E: keti.kusanovic@cadcam-group.eu

T: +385 91 5785 880

Krunoslav Glavač

Digital Manufacturing Solutions Manager

E: krunoslav.glavac@cadcamgroup.eu

T: +385 98 256000

Kako je sve počelo?

 

U slučaju da nas želite počastiti tortom, korisno bi bilo da znate kada nam je rođendan. Sve je počelo jednog naizgled običnog, hladnog, zimskog dana 1991. godine. Taj je dan bio ključan za priču naše kompanije, jer smo upravo tada utemeljili viziju CADCAM Grupe.

1991

Za stvarni početak priče moramo se samo malo vratiti unazad: sve je, zapravo, počelo kada je diplomirani inžinjer elektrotehnike na Sveučilištu u Zagrebu, Zlatko Šimunec, radeći u Zagrebačkoj fabrici RIZ na razvoju medicinskih uređaja, odlučio pokrenuti svoju privatnu kompaniju.

Bilo je to davne 1989. godine. Prvi projekat, bio je razvoj medicinske opreme korištenjem CAD programa za razvoj uređaja za rehabilitaciju osoba oštećenog sluha za svjetski poznati Centar SUVAG iz Zagreba, s više od 500 centara širom svijeta.

Priča se tada počela zahuktavati: Prvi klijenti, prvi izazovi, prvi uspjesi!

Gdje smo danas?

Tokom cijelog razvojnog vijeka, misija i vizija CADCAM Grupe oduvijek je bila usmjerena ka napretku, kreiranju novih znanja i novih, sve naprednijih programskih rješenja. Nakon 30 godina možemo reći da smo ostvarili ono što smo 1991. priželjkivali, sanjali i vjerovali da možemo.

Postali smo konsultantska kompanija koja provodi cjelovitu i potpuno prilagođenu digitalnu transformaciju te vodeći sistem integrator u regiji.

Postavili smo vrlo dobre temelje za razvoj centra znanja, pružanje inovativnih rješenja na veliko zadovoljstvo klijenata, a osobito se ponosimo i brigom za naše zaposlenike koju kontinuirano unaprjeđujemo. Ono što smo naučili od uspješnih svjetskih kompanija, primjenjujemo i danas: zadovoljni zaposlenici i saradnici ključ su uspjeha i napretka preduzeća.

30 godina

Sretan nam rođendan: Imamo nov vizualni identitet i novi web!

Biti lider u određenom segmentu poslovanja velika je čast, ali i obveza prema našim klijentima. Zato dobro znamo, da su za zadržavanje liderske pozicije uvijek neophodni – predan rad, kontinuitet, ambicija, kvaliteta i konstantna otvorenost prema novim znanjima i inovativnim rješenjima.

 

To nas je ponukalo da adaptiramo brand adaptiramo i da za svoj 30. rođendan poklonimo Vama, dragi naši klijenti, ali i sebi, te svojim zaposlenicima i partnerima dio digitalne budućnosti koju zajednički gradimo.

 

U želji da osnažimo prepoznatljivost i jedinstvenost našeg branda, kreirali smo nov vizualni identitet CADCAM Grupe, a na novoj web stranici odlučili smo središnje mjesto dati centru znanja koji upravo gradimo.

 

Logo simbolizira stručnost, partnerstvo, pouzdanost i znanje – njime prikazujemo povezanost ali i transformaciju – tranziciju ideje sa 3D digitalnim alatima u opipljivu stvarnost.

Uložili smo velike napore kako bi naš web prilagodili konkretnim potrebama naših klijenata.

Razumijemo potrebe naše industrije i naših kupaca i želimo biti uz njih u stvaranju digitalne strategije – na tom dinamičnom putu od ideje, preko dizajna do konačne implementacije, te optimizacije i integracije razvojnih i proizvodnih procesa.

Razvojem specifične baze znanja, cilj nam je, nesebičnim dijeljenjem educirati sve naše čitatelje. Na jednom mjestu ćemo prikupljati vijesti iz industrije i blogove renomiranih inžinjera, podcaste, webinare, referentne priče, a na Vama je samo da odaberete medij koji Vam najbolje odgovara i započnete svoju CADCAM avanturu.

Budućnost

Dobra budućnost se ne proriče, nego planira.

Vizija i dalje ostaje kao motivacija za budućnost – postati sinonim za znanje i stručnost, ne samo u regiji nego i u svijetu, postati jedan od najpoželjnijih poslodavaca u industriji i postati svjetski priznata konsultantska kompanija za digitalnu transformaciju i strateški partner naših klijenata.

A cilj – slušati, kreirati, razviti, implementirati digitalna rješenja u razvoju i proizvodnji proizvoda, te s našim korisnicima rješavati sve prepreke na zajedničkom putu digitalne transformacije. Stoga smo s Vama svih ovih 30 godina i bit ćemo još najmanje toliko.

Vaš odani i pouzdani partner CADCAM Group
Zlatko Šimunec, Predsjednik Uprave

Za kraj – ostavit ćemo našim timovima
da vam se ukratko predstave

Carreaux

Bosna i Hercegovina

Sarajevo

Mi smo CADCAM Solutions, tim mladih i obrazovanih ljudi, koji djelujući kao tim zajedno postižu rezultate na opšte zadovoljstvo svojih klijenata. Radeći u stimulativnom okruženju, potičemo razvoj vještina, znanja i iskustava svih članova, te rado prihvatamo nova iskustva i u mogućnosti smo brzo se adaptirati na nove promjene.

Naše iskustvo omogućava da stvari budu jednostavne, lične i dostupne tako da zajedno pretvorimo vašu viziju u vrijednost. Okupljeni oko jednom zajedničkog cilja, možemo da odgovorimo na sve zahtjeve savremenog društva.

Carreaux

Hrvatska

ZAGREB

Zagrebački tim najdugovječniji je tim CACAM Grupe. Stručnjaci bogati iskustvom rado će s vama podijeliti svoja znanja u području izgradnje naprednih postojenja. Bilo da je riječ o 3D dizajnu, poslovnim procesima, metodologiji ili općenito digitalizaciji proizvodnje, oni konstantno prenose znanje mlađim kolegama. Svakodnevno se bore s izazovima industrijskih procesa i  mogućnostima najmodernijih alata kako bi ih pojednostavili i ubrzali – u službi vašeg tržišnog uspjeha.

Uigrana ekipa stručnjaka lako će prepoznati vaše potrebe i primijeniti vodeće alate, te najbolje svjetske prakse kako bi povećali vašu konkurentnost. Prirodni i opušteni, naši će ljudi brzo kliknuti s vašim stručnjacima i postati produžena ruka vaše kompanije, bilo da se radi o pikovima u poslu ili strateškim iskoracima. Na vama je samo da nam date priliku, a povjerenje ćemo sami zavrijediti.

Carreaux

Slovenija

LJUBLJANA

Tim CADCAM Lab sastoji se od visoko kvalificiranih i certificiranih stručnjaka koji svojim iskustvom, profesionalnošću, dobrom voljom i predanošću poslu uspješno odgovaraju zahtjevima, potrebama i izazovima slovenskih kompanija.

Imamo dugogodišnje iskustvo u raznim industrijama – mašinstvo i izrada alata, automobilska te avio industrija i mnoge druge. To nas čini pouzdanim partnerima za pružanje pomoći i podrške kompanijama raznih profila na putu njihove digitalne transformacije.

Svojim znanjem i profesionalnošću aktivno pomažemo našim kupcima i uspješno sarađujemo u rješavanju njihovih svakodnevnih poslovnih problema, što potvrđuju i naše reference, te stalno rastuća lista zadovoljnih klijenata.

Carreaux

Srbija

Beograd

CADCAM Data tim odlikuje spoj iskustva i mladosti, a vrijednosti kojima se vodimo su profesionalnost i preciznost, ali i nesebična posvećenost kojom gradimo odnos povjerenja s našim korisnicima. Naši certificirani stručnjaci već nekoliko desetljeća uspješno odgovaraju na zahtjeve, potrebe i izazove kompanija na prostoru Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Dugogodišnje iskustvo u radu na velikim projektima u brojnim industrijama – energetika, vojna industrija, industrija opreme, automobilska industrija, građevinarstvo – kvalificira nas da možemo svakoj kompaniji riješiti njene izazove na putu digitalne transformacije.