Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

3DEXPERIENCE

S obzirom na prisutnost jake globalne konkurencije, na svim razinama, nije više dovoljno imati dobar proizvod, koji dobro izgleda. Potreban vam je alat pomoću kojeg ćete moći brzo i efikasno reagirati na promjene u potrebama i željama kupaca i koji će istima osigurati jedinstveno iskustvo prilikom korištenja, i po kojem ćete biti prepoznatljivi.
3DEXPERIENCE na računalu old

Platforme mijenjaju poslovno okruženje

 

Dosadašnje platforme za upravljanje životnim ciklusom proizvoda zamjenjuju se naprednijim sveobuhvatnim rješenjima, među kojima je 3DEXPERIENCE platforma, nesumnjivo jedna od globalnih predvodnika.

3DEXPERIENCE platforma, na jednom mjestu prikuplja sve podatke o cjelokupnom proizvodnom procesu, kako bi u svakom trenutku bili dostupni svima, od dizajnera i inžinjera do prodajnih timova i uprave.

Osigurava nesmetanu saradnju i iznimno brzu razmjenu informacija između svih timova u vašoj organizaciji, kao i sa eksternim partnerima.

prikaz 3dexperience na tabletu

Uz pomoć 3DEXPERIENCE platforme ćete automatizirati i digitalizirati proizvodnju, osigurati transparentnost i sljedivost podataka i procesa, podići učinkovitost, povezati se s korisnicima i kupcima. Pored toga, nudi vam potpuni digitalni pregled svih dijelova razvojnog i proizvodnog procesa, mogućnost virtualnih simulacija, 3D modeliranje i niz drugih pogodnosti s kojima možete postati i ostati među najboljima. Čini čvrst temelj i pouzdan oslonac za punu digitalnu transformaciju vaše kompanije.

Također, ta jedinstvena platforma, riješit će vas i stresa koji dolazi sa integracijom raznih softverskih rješenja različitih dobavljača. Neće vas više zabrinjavati kompatibilnosti, niti rješavanje problema sa softverskim nadogradnjama i održavanjem. Sve što vam je potrebno dolazi iz jednog izvora.

Naša je misija pobrinuti se da ste u svakom trenutku spremni za najveće izazove.

3dx transformacija poslovanja

Okrenite se budućnosti

 

Sadašnjost i budućnost proizvodnje oslanjaju se na inžinjerstvo, temeljeno na modelima (Model based engineering). Pomoću standardiziranih podataka o proizvodnji i moćnog softvera moguće je otvoriti vrata 3D dizajnu, simulacijama i testiranjima… Drugim riječima, cjelovitoj digitalnoj proizvodnji.  3DEXPERIENCE omogućuje upravljanje životnim ciklusom proizvoda – od zahtjeva kupaca i korisnika, do gotovog proizvoda – u cijelosti utemeljeno na neprestano ažuriranim podacima i modelima.

Sa 3DEXPERIENCE platformom moći ćete također, transformisati svoje poslovanje kako bi uklonili suvišne posrednike i izravno poslovali sa zainteresiranim kupcima. Ova platforma odlično će poslužiti ne samo za razvoj, već i za prodaju proizvoda, te usluga kao što su dizajniranje, 3D printanje i tome slično.

3dx digitalizirano poslovanje

Poslovanje dostupno bilo kada i bilo gdje

 

Platforma 3DEXPERIENCE omogućuje pristup ključnim dijelovima poslovanja, kada god su vam informacije potrebne i gdje god se nalazili. Svi podaci i dokumenti dostupni su u digitalnom obliku na jednom mjestu – zajedno s uvidima u trendove, analizama i prognozama – kako biste mogli donositi ključne odluke u pravom trenutku čak i kada ste na putu. Sistem vam možemo postaviti u vašoj organizaciji, ali i u dijelu Cloud-a, dostupan samo vašim zaposlenicima, partnerima i vama.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtualne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema, kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka

Potreban vam je alat pomoću kojeg ćete moći brzo i efikasno reagirati na promjene u potrebama i željama kupaca i koji će istima osigurati jedinstveno iskustvo prilikom korištenja, i po kojem ćete biti prepoznatljivi.
Napredno modeliranje površina u potpunosti je prilagođeno potrebama visoko kvalitetnom i sofisticiranom dizajnu procesa, kakvi karakteriziraju izradu vrhunskih automobila i aviona.
Programsko rješenje za simulacije. Predstavlja set aplikacija koji je široko prihvaćen i dokazan u praksi kao najbolji u svojoj klasi, naročito, kada su u pitanju problemi vezane za kontakte i nelinearnost materijala.
Omogućava uspostavu digitalnog kontinuiteta (Digital Continuity), što predstavlja evolucijski iskorak u odnosu na sadašnje sisteme, koji se zasnivaju na čistoj razmjeni e-pošte, tablica i drugih dokumenata.
Skup alata i programa koji ubrzavaju, optimiziraju, kontroliraju i sinhroniziraju proces proizvodnje u industrijama poput automobilske, brodogradnje, industrijske opreme, energetike, građevine i sl., ali i robe široke potrošnje.
Inovacija iz CADCAM Grupe znatno olakšava, ubrzava i pojeftinjuje proizvodni proces jednostavnijom i protočnijom komunikacijom između različitih inžinjerskih i dizajnerskih odjela.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite znati više?

Rado ćemo vam pokazati šta sve možete postići sa programskim rješenjem 3DEXPERIENCE