Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Vaše ideje pretvaramo u stvarnost.

Ujedinjujemo sve aspekte vašeg poslovanja s digitalnim rješenjima, kako bismo povećali saradnju, poboljšali realizaciju i ubrzali inovacije.

Čime se bavimo

Sarađujemo s našim klijentima, kako bismo na jednostavniji i efikasniji način izrađivali bolje proizvode uz pomoć digitalnih rješenja.

Već 15 godina CADCAM Solutions suočava se s najvećim izazovima moderne industrije. Bez obzira da li imate poteškoće sa 3D dizajnom, životnim ciklusom proizvoda ili optimizacijom proizvodnje, mi donosimo strategije i rješenja za izgradnju digitalnih organizacija.

Pripremite se za budućnost, sa pouzdanim partnerom za digitalnu transformaciju!

Izazov #1

Želimo biti ispred konkurencije!

Naravno! Pravo rješenje je ono koje rješava i tržišne izazove koji tek dolaze. Implementacijom naših rješenja, postižete konkurentnost na svjetskoj razini, a nakon digitalne transformacije koju provedemo, ostvarujete agilnost, fleksibilnost i prilagodljivost dinamičnim tržišnim uvjetima te željama i potrebama vaših kupaca.

Izazov #2

Želimo da nam digitalizacija pojednostavi i ubrza stvari

Centralno mjesto za razmjenu svih podataka i praćenje svih projekata. Jednostavno, zar ne? 3DEXPERIENCE platforma omogućava nadzor nad projektima, konstrukcijom i proizvodnjom - od ideje do robota. Svi vaši podaci: od 3D modela, poslovnih dokumenta i sastavnica, do svakog zadatka i svakog člana tima. Sve digitalno, pregledno i prilagođeno korisnicima.

Izazov #3

Želimo kompletan nadzor nad razvojem i proizvodnjom u svakom trenutku

3DEXPERIENCE platforma je centralno mjesto za vizualno jasan, jednostavan i uvijek dostupan nadzor nad proizvodnjom. Otkriva zastoje i probleme, uravnotežuje proizvodnju kako bi sve jedinice unutar procesa ravnomjerno i optimalno sudjelovale u proizvodnom procesu. Ovakav tip nadzora se ubrzo pokazuje isplativom investicijom.

Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Zašto CADCAM?

S velikim zadovoljstvom želimo s Vama podijeliti naših 30 godina uspješnog rada.

CADCAM Grupa je sve vrijeme prisutna i prepoznatljiv je brand na tržištu razvoja i proizvodnje proizvoda, prvenstveno u automobilskoj industriji, brodogradnji, energetici, te industrijskim postrojenjima. Kao što nam i sam naziv kaže, počeli smo kao specijalizirana kompanija za primjenu CAD i CAM programskih rješenja, rasli smo i razvijali se skupa s Vama i u skladu sa dinamikom tržišta.

Kontinuiranim radom i svakodnevnim učenjem uz profesionalan razvoj, izrasli smo u vodećeg digital solution providera u regiji, te prvi izbor industrije u digitalnoj transformaciji.

30
GODINA RADA
65
STRUČNJAKA ZA DX
> 350
ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Quotes icon
Nakon 30 godina rada i ulaganja u znanje i inovativne tehnologije rastemo s vama u novom dobu digitane transformacije

Zlatko Šimunec,
Predsjednik Uprave, CADCAM Group
Zlatko Šimunec  - Predsjednik Uprave, CADCAM Group Testimonial BG
ECAD i MCAD suradnja

MECODES

Jedinstveno i inovativno rješenje za ECAD i MCAD saradnju

Dizajn i proizvodnja uređaja sa elektroničkim i mehaničkim komponentama zahtjevan je proces u kojem najveću uštedu donosi vidljivost elektroničkih komponenti unutar mehaničkog 3D modela i obrnuto. MECODES omogućuje kolaboraciju između CATIA/3DEXPERIENCE i Altium Designera, Mentor PADS/Xpeditiona ili Cadence Allegro/OrCAD. Primjenom MECODES-a naši korisnici poput Swatcha ili Valea ostvaruju vrhunsku kvalitetu i značajne uštede u razvojnom procesu i proizvodnji.

MECODES je rezultat internog razvoja CADCAM Grupe i jedinstven je na svjetskom tržištu.

Uspješne priče klijenta

Cad Cam kao platinum sponzor Konferencije o digitalizaciji industrije koja će se održati u Neumu poziva sve zainteresovane da se pridruže i učestvuju u konferenciji!
Cad Cam kao platinum sponzor Konferencije o digitalizaciji industrije koja će se održati u Neumu poziva sve zainteresovane da se pridruže i učestvuju u konferenciji!
Pročitajte više
Poboljšanje upravljanja projektima, uključujući promjene proizvoda i poboljšanje komunikacije
JAKSCHE TECHNOLOGY
Poboljšanje upravljanja projektima, uključujući promjene proizvoda i poboljšanje komunikacije
Platforma 3DEXPERIENCE pruža kompaniji JAKSCHE Technology, pristup zasnovan na podacima, uz pomoć koji se unaprjeđuje vođenje projekata uključujući konstrukcijske i projektantske izmjene.
Pročitajte više
Ubrzanje procesa ispitivanja performansi i procjena pouzdanosti materijala
PIPISTREL
Ubrzanje procesa ispitivanja performansi i procjena pouzdanosti materijala
Umjesto korištenja fizičkih mjerenja za početak ispitnih letova, Pipistrel je uz SIMULIA Abaqus dokazao da su prirodne frekvencije izvan područja lepršanja.
Pročitajte više
Povezivanje i automatizacija internih procesa radi poboljšanja učinkovitosti
TEH-CUT
Povezivanje i automatizacija internih procesa radi poboljšanja učinkovitosti
Platforma 3DEXPERIENCE pomogla je kompaniji TEH-CUT da unaprijedi svoju internu komunikaciju među odjelima, da se sinhronizira sa softverom trećih ponuđača i objedini svoje upravljanje životnim ciklusom proizvoda.
Pročitajte više
Kraće vrijeme dizajniranja proizvoda i uklanjanje potencijalnih grešaka
KONČAR GENERATORI I MOTORI
Kraće vrijeme dizajniranja proizvoda i uklanjanje potencijalnih grešaka
Uz pomoć platforme 3DEXPERIENCE, Končar je znatno skratio vrijeme projektiranja proizvoda. Kao rezultat kompanija isporučuje brže i po konkurentnoj cijeni.
Pročitajte više
E-news CADCAM Group
Envelope

Pretplatite se na e-vijesti

 

Prijavite se za e-vijesti CADCAM Grupe i pravovremeno se informirajte o vijestima i sadržajima iz svijeta PLM-a, CAD-a, CAM-a i CAE-a. Uz e-vijesti dobit ćete i informacije o aktualnim događajima, webinarima i posebnim ponudama koje pripremamo za vas, kao i najnovije savjete i trikove, gdje ćete pronaći odgovore na pitanja s kojima se susrećete tijekom rada s našim programskim rješenjima.

 
Vaša digitalna budućnost

vam je nadohvat ruke

 

Želite li unaprijediti svoj način rada omogućujemo vam “Vrednovanje poslovne učinkovitosti” (eng. BVA) u dizajnu i proizvodnji. Proces uključuje snimanje stanja, analizu, savjetovanje i prikaz rješenja, sve do definiranja projekta digitalizacije. Javite nam se i osigurajte konkretno i primjenjivo savjetovanje u digitalnoj transformaciji. Dajte nam priliku, povjerenje ćemo zaraditi.