Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

ENOVIA i 3DEXPERIENCE

Pripremite se za nove izazove i mogućnosti sa digitalnom platformom ENOVIA. Da li se vaša proizvodnja može parirati sa onim najefikasnijim i najproduktivnijim u vašoj industriji? Ili svakodnevno bespotrebno trošite dragocjeno vrijeme kako biste prikupili bitne informacije u različitim aplikacijama, e-pošti i datotekama?

Zar ne bi bilo sjajno imati sve relevantne podatke, parametre, informacije i datoteke na jednom mjestu, uvijek ažurirane i na dohvat ruke? Kada bi kormilo bilo čvrsto u vašim rukama, a vaš tim i vi u potpunosti opremljeni svime što vam je potrebno za brzo donošenje ključnih odluka?

Digitalna transformacija je odgovor na ta pitanja, a rješenje koje vam mi nudimo je platforma 3DEXPERIENCE koja objedinjuje alate za konstrukciju (CATIA), simulaciju (SIMULIA), upravljanje životnim ciklusom proizvoda (ENOVIA), planiranje proizvodnje (DELMIA) i brojne druge aplikacije.

Temelj za 3DEXPERIENCE čini napredna softverska platforma ENOVIA. Omogućava uspostavu digitalnog kontinuiteta (Digital Continuity), što je evolucijski iskorak u odnosu na sisteme koji se zasnivaju na čistoj razmjeni e-pošte, tablica i drugih dokumenata.

ENOVIA učinkovito, digitalno objedinjuje sve dijelove proizvodnog procesa, od ideje preko konstrukcije do izrade, sa uporištem u jedinstvenoj bazi podataka za sve korisnike. Cjelovito softversko rješenje omogućit će vam da postanete brži, bolji i konkurentniji. Ponudit će vam potpuni pregled i kontrolu svih dijelova razvojnog i proizvodnog procesa. Moći ćete brzo reagirati kako biste optimizirali poslovanje i tako eliminirali suvišne troškove.

Putem pregledne upravljačke ploče moći ćete u svakom trenutku dobiti uvid u stanje svih aktivnih projekata uz prikaz podataka prilagođen vašim potrebama i željama. Kada kažemo „stanje“ mislimo na odraz stvarnog stanja u datom trenutku, ne podatke od prije dva sata ili tri dana.

Također, taj prikaz moguće je oblikovati na način, da svaki član tima ima pristup svim potrebnim podacima, informacijama i datotekama.

 

enovia rezultati

ENOVIA može uključiti i vaše kupce i dobavljače kako biste s njima mogli dijeliti podatke i dokumente u realnom vremenu, te tako ubrzati dogovore i ukloniti nesporazume.

Uz dokumente, tablice, e-poštu i druge, u poslovnom svijetu, uobičajene formate, ENOVIA također, podržava i rad s više različitih CAD alata kako biste mogli imati direktan uvid u sve korake razvoja proizvoda.

Sa lakoćom je implementirajte u vaše poslovanje i  prilagodite vašim potrebama i specifičnostima.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtualne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema, kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka

Potreban vam je alat pomoću kojeg ćete moći brzo i efikasno reagirati na promjene u potrebama i željama kupaca i koji će istima osigurati jedinstveno iskustvo prilikom korištenja, i po kojem ćete biti prepoznatljivi.
Napredno modeliranje površina u potpunosti je prilagođeno potrebama visoko kvalitetnom i sofisticiranom dizajnu procesa, kakvi karakteriziraju izradu vrhunskih automobila i aviona.
Programsko rješenje za simulacije. Predstavlja set aplikacija koji je široko prihvaćen i dokazan u praksi kao najbolji u svojoj klasi, naročito, kada su u pitanju problemi vezane za kontakte i nelinearnost materijala.
Omogućava uspostavu digitalnog kontinuiteta (Digital Continuity), što predstavlja evolucijski iskorak u odnosu na sadašnje sisteme, koji se zasnivaju na čistoj razmjeni e-pošte, tablica i drugih dokumenata.
Skup alata i programa koji ubrzavaju, optimiziraju, kontroliraju i sinhroniziraju proces proizvodnje u industrijama poput automobilske, brodogradnje, industrijske opreme, energetike, građevine i sl., ali i robe široke potrošnje.
Inovacija iz CADCAM Grupe znatno olakšava, ubrzava i pojeftinjuje proizvodni proces jednostavnijom i protočnijom komunikacijom između različitih inžinjerskih i dizajnerskih odjela.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite znati više?

Rado ćemo vam pokazati šta sve možete postići sa programskim rješenjima ENOVIA i 3DEXPERIENCE