Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

3D dizajn i metodologija

Najboljim praksama, iskustvom i alatima pomažemo ubrzati razvoj proizvoda uz niže troškove i veću kvalitetu. Od ideje do gotovog proizvoda nudimo dokazanai cjelovita rješenja.
Pročitajte više
3DEXPERIENCE na računalu old

3D dizajn i modeliranje – temelj industrije 21. stoljeća

 

Savremena industrija mora biti agilna: brza u razmjeni ideja, otvorena prema inovacijama i učinkovita u reakciji na promjene na tržištu. 3D modeliranje štedi vrijeme i novac, ubrzava i integrira razvoj proizvoda, osigurava kvalitetu proizvoda, donosi više prostora za unaprjeđenje i praćenje svih promjena.

Vaše su ideje srce proizvoda, a 3D model temelj učinkovitog razvoja i proizvodnje!

Pred vama su izazovi,
a mi nudimo rješenja

Izazov #1

Učinkovita i brza izrada prototipa

Moderni CAD alati automatizacijom omogućuju značajno bržu izradu 3D modela.  Tražite li specifične module za zahtjevne poslove, skripte koje će raditi umjesto vas ili složen matematički model koji će vam olakšati posao? Naši iskusni stručnjaci pomoći će vam uvesti ispravne metodologije, te vašim potrebama prilagoditi najbolje prakse vodeće industrije. Virtualnim modelom izbjegavaju se pogreške na stvarnom proizvodu i postiže se bolji pregled razvoja i priprema proizvodnje.

Izazov #2

Istovremeno inžinjerstvo

Želite li uključiti više inžinjera u rad na istom 3D modelu ili uspostaviti saradnju različitih CAD alata na istom sklopu?  3DEXPERIENCE platforma omogućuje istovremeno inžinjerstvo, simultani rad na jednom modelu od strane različitih skupina inžinjera (elektrotehnike, mašinstva i dr.) i tako pospješuje inžinjersku izvrsnost: ubrzanje procesa i smanjenje mogućnosti pogreške.

Izazov #3

Konstrukcija u službi proizvodnje

Olakšajte pripremu proizvodnje i omogućite korištenje standardnih dijelova iz 3D baze podataka. Pratite tehnološke parametre proizvodne sastavnice, već u fazi konstrukcije uz automatsko ažuriranje s poslovnim sistemom.

Izazov #4

Preopterećenje u konstrukciji

Ukoliko imate povećane potrebe u razvoju vaših proizvoda obratite nam se i zasigurno ćemo pronaći rješenje za vaše izazove. Naši stručnjaci rade za zahtjevne proizvođače širom EU i imaju bogato iskustvo na različitim područjima dizajna, simulacija i metodologije.

Uspješne priče

Poboljšanje upravljanja projektima, uključujući promjene proizvoda i poboljšanje komunikacije
JAKSCHE TECHNOLOGY
Poboljšanje upravljanja projektima, uključujući promjene proizvoda i poboljšanje komunikacije
Platforma 3DEXPERIENCE pruža kompaniji JAKSCHE Technology, pristup zasnovan na podacima, uz pomoć koji se unaprjeđuje vođenje projekata uključujući konstrukcijske i projektantske izmjene.
Pročitajte više
Ubrzanje procesa ispitivanja performansi i procjena pouzdanosti materijala
PIPISTREL
Ubrzanje procesa ispitivanja performansi i procjena pouzdanosti materijala
Umjesto korištenja fizičkih mjerenja za početak ispitnih letova, Pipistrel je uz SIMULIA Abaqus dokazao da su prirodne frekvencije izvan područja lepršanja.
Pročitajte više
Povezivanje i automatizacija internih procesa radi poboljšanja učinkovitosti
TEH-CUT
Povezivanje i automatizacija internih procesa radi poboljšanja učinkovitosti
Platforma 3DEXPERIENCE pomogla je kompaniji TEH-CUT da unaprijedi svoju internu komunikaciju među odjelima, da se sinhronizira sa softverom trećih ponuđača i objedini svoje upravljanje životnim ciklusom proizvoda.
Pročitajte više
Kraće vrijeme dizajniranja proizvoda i uklanjanje potencijalnih grešaka
KONČAR GENERATORI I MOTORI
Kraće vrijeme dizajniranja proizvoda i uklanjanje potencijalnih grešaka
Uz pomoć platforme 3DEXPERIENCE, Končar je znatno skratio vrijeme projektiranja proizvoda. Kao rezultat kompanija isporučuje brže i po konkurentnoj cijeni.
Pročitajte više
3D dizajn dijela motora

Automatizacija 3D dizajna

 

Nudimo rješenja za svaki izazov!

Vaše konstrukcijske izazove pretvaramo u konkurentna rješenja na tržištu. Upotrebom modula CATIA V5 Knowledgeware kreiramo fleksibilne modele za brzu i jednostavnu adaptaciju, kao i izradu svakog proizvoda. Rutinski poslovi se smanjuju na minimum, a vaši se inžinjeri mogu posvetiti uistinu važnim zadacima.

Simulacije 3D dizajna

Simulacije

Upotreba simulacija smanjuje troškove i skraćuje vrijeme razvoja, jer omogućuje rano otkrivanje grešaka u razvojnom ciklusu, što inžinjerima daje bolji uvid u svojstva proizvoda i time ubrzava poboljšanje proizvoda. Povećana prilagodljivost u razvoju kao i kvaliteta samog proizvoda osnova su veće konkurentnosti kompanije.

 

ECAD i MCAD suradnja

MECODES

Jedinstveno i inovativno rješenje za ECAD i MCAD saradnju

Dizajn i proizvodnja uređaja sa elektroničkim i mehaničkim komponentama zahtjevan je proces u kojem najveću uštedu donosi vidljivost elektroničkih komponenti unutar mehaničkog 3D modela i obrnuto. MECODES omogućuje kolaboraciju između CATIA/3DEXPERIENCE i Altium Designera, Mentor PADS/Xpeditiona ili Cadence Allegro/OrCAD. Primjenom MECODES-a naši korisnici poput Swatcha ili Valea ostvaruju vrhunsku kvalitetu i značajne uštede u razvojnom procesu i proizvodnji.

MECODES je rezultat internog razvoja CADCAM Grupe i jedinstven je na svjetskom tržištu.

Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Sve to zvuči izvrsno! Ali zašto baš CADCAM Grupa?

 

Više od 300 vodećih kompanija Adriatic regije odabralo je za partnera upravo CADCAM Grupu. Savremena i inovativna rješenja, dokazani inžinjeri na području konstrukcije, simulacija i metodologije, iskustvo u najboljim svjetskim praksama, te stotine uspješno odrađenih projekata garancija su vašeg uspjeha. Dozvolite da vam demonstriramo mogućnosti za unaprjeđenje vaših razvojno-proizvodnih procesa i povećanje učinkovitosti vašeg tima. 

Vaš sljedeći korak ka ubrzanom razvoju proizvoda počinje ovdje

Kontaktirajte nas za više informacija.