Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Napredni CAD alati

Od ideje do realizacije, brzo i jednostavno. Naprednim CAD alatima moguće je olakšati i ubrzati svakodnevni rad. Osiguravamo vam cjelovita rješenja potpuno prilagođena vašoj konkretnoj potrebi. Radite brzo i jednostavno: od koncepta sve do realizacije 3D modela i isporuke tehničke dokumentacije.

Automatizirano inžinjerstvo

 

Neizbježnom fluktuacijom zaposlenika tokom vremena gubi se znatna količina znanja i iskustva svake organizacije. Automatizacijom konstrukcije ne skraćujete samo vrijeme rada i količinu pogreški, već stvarate živu bazu znanja. Time omogućujete svojim inžinjerima rad na naprednijim zadacima, a novi inžinjeri dobivaju brzi start uvidom u bazu znanja organizacije.

Ovakvo rješenje predstavlja središnju bazu znanja svake proizvodne organizacije i izravno štedi značajnu količinu vremena i novca. Kroz proces se objedinjuju i integriraju sva inžinjerska znanja i iskustva kako bi se sinhronizirala 2D i 3D dokumentacija, što znatno umanjuje proizvodne pogreške i povećava kvalitetu finalnog proizvoda.

To je ključno i u zaštiti intelektualnog vlasništva organizacije.

Reverzno inžinjerstvo

Za poboljšanje proizvoda ili modifikacije ključno je dobiti što tačniji virtualni model proizvoda. Pomoću alata za reverzno inžinjerstvo možete fizički skeniran proizvod jednostavno pretvoriti u 3D virtualni model, podložan svim željenim izmjenama, poboljšanjima, te zahtjevima i zamislima vašeg dizajna. 

Tu su i napredni alati!

Vaš sljedeći korak ka ubrzanom razvoju proizvoda počinje ovdje

Kontaktirajte nas za više informacija.