Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Čime se bavimo?

Pomažemo industriji stvarati bolje proizvode na učinkovitiji način koristeći vodeća digitalna rješenja.

U saradnji s vama radimo na transformaciji poslovanja: uvodimo optimalna rješenja, te gradimo znanja i kapacitete nužne za digitalni iskorak i konkurentost na svjetskoj razini.

Naše iskustvo koristimo kako bi pojednostavili i automatizirali procese u 3D dizajnu i proizvodnji, uvodimo digitalnu platformu i vodimo partnere u digitalnu transformaciju. Ukratko, omogućujemo vam rad na jednostavniji i učinkovitiji način.

1
Slušamo vas
2
Gradimo rješenje
3
Prezentujemo rješenje
4
Implementiramo
5
Uspjeli ste

Vaša produžena ruka eksperata… radi na vašoj digitalnoj budućnosti.
S vama smo u svim fazama unaprjeđenja poslovanja.

Konsultacije/BVA

Put od poslovne ideje do njene realizacije iziskuje pouzdanu stručnu podršku, kako bi se izbjegle pogreške.
Kroz BVA proces (Vrednovanje poslovne učinkovitosti) naši stručnjaci pomoći će vam prepoznati izazove i predložiti rješenja prilagođena postavljenim zahtjevima i potrebama. U tom procesu usredotočeni smo na prepoznavanje i razumijevanje problema i potencijala, ukazujemo na mogućnosti ostvarenja vaših vizija primjenom vodećih digitalnih rješenja.

Konfiguracija rješenja

 

Nakon analize vaših potreba, kapaciteta i načina rada, naš stručni tim ponudit će vam optimalno rješenje prilagođeno realnim potrebama i ciljevima vašeg poslovanja.

Dugogodišnje iskustvo stečeno u implementaciji i korištenju programskih rješenja, inžinjerskim uslugama i naša tehnička podrška, garancija su vašeg uspjeha. Odgovaramo sistemski, profesionalno i brzo na sve nedoumice koje imate u potrazi za pravim rješenjem i pouzdanim partnerom na putu digitalne transformacije.

Naše znanje, iskustvo i vrhunska rješenja podići će efikasnost i produktivnost vašeg poslovanja i kontinuirano pratiti rast vaše kompanije.

Implementacija

 

Digitalna transformacija je u većini slučajeva dugo putovanje, na kojem je dobro imati pouzdanog saputnika. Zato je izbor pravog partnera možda i najvažniji korak pri odluci kojem rješenju ćete povjeriti budućnost vaše kompanije.

Prilikom implementacije vodimo brigu o faznoj primjeni novih digitalnih rješenja, da bi se čim prije vidjele prednosti primjenjenog rješenja. Važno je imati na umu partnerski odnos, jer glavnu ulogu u implementaciji nemamo mi nego sami uposlenici poslovnog partnera, koji u timovima primjenjuju i upotrebljavaju nove digitalne tehnologije.

Dugogodišnje iskustvo našeg tima garancija je da ćemo razumjeti vaše poslovne izazove, te odgovorno izvesti implementaciju uz blisku saradnju sa vama.

Radujemo se putovanju s vama!

Edukacija/Certifikacija

 

Tim certificiranih predavača kompanije CADCAM Solutions, pomoći će vašoj kompaniji primjeniti nove tehnologije brže i učinkovitije kroz edukaciju iz različitih programskih alata CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i 3DEXPERIENCE rješenja.

Naš edukacijski centar nudi vam mogućnost polaganja ispita za sticanje službenog Dassault Systèmes certifikata priznatog u cijelom svijetu.

CADCAM Group jedini je autorizirani certifikacijski centar (CEP) u Adriatik regiji.

Inžinjerske i ostale usluge

 

Ukoliko imate potrebu za iskusnim inžinjerima, rokovi su prekratki, preopterečeni ste u konstrukciji ili dinamika tržišta zahtjeva agilnost naši će vam stručnjaci pružiti pomoći. Bilo da se radi o 3D dizajnu, simulacijama, tehnološkoj razradi modela ili izradi dokumentacije – 30 godina iskustva naših ljudi stoji vam na raspolaganju.

Uz to naši će vam tim automatizirati rutinske procese, poboljšati metodologiju, ukoliko je potrebno uvesti najmodernije 3D alate, educirati vaše ljude učini sve kako bi vaš proizvod bio finaliziran na vrijeme, a kupac zadovoljan.

Obratite nam se sa znatiželjom – povjerenje ćemo zaraditi.

MECODES

Jedinstveno inovativno rješenje za ECAD i MCAD saradnju

Dizajn i proizvodnja uređaja sa elektroničkim i mehaničkim komponentama zahtjevan je proces u kojem najveću uštedu donosi vidljivost elektroničkih komponenti unutar mehaničkog 3D modela i obrnuto. MECODES omogućuje kolaboraciju između CATIA/3DEXPERIENCE i Altium Designera, Mentor PADS/Xpeditiona ili Cadence Allegro/OrCAD. Primjenom MECODES-a naši korisnici poput Swatcha ili Valea ostvaruju vrhunsku kvalitetu i značajne uštede u razvojnom procesu i proizvodnji.

MECODES je rezultat internog razvoja CADCAM Grupe i jedinstven je na svjetskom tržištu.

Želite li unaprijediti
svoj način rada?

Omogućujemo vam “Vrednovanje poslovne učinkovitosti”(eng. BVA) u dizajnu i proizvodnji.

 

Proces uključuje procjenu stanja, analizu, savjetovanje i prikaz rješenja, sve do definiranja projekta digitalizacije. Javite nam se i osigurajte konkretno i primjenjivo savjetovanje u digitalnoj transformaciji. Dajte nam priliku, povjerenje ćemo zaraditi.