Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

SIMULIA i 3DEXPERIENCE

Zamislite i isprobajte virtualno, a izradite u stvarnosti! Među dobrobitima koje je digitalizacija donijela svijetu tehnologije, jedna od najvećih svakako su velike mogućnosti i prednosti koje su omogućile virtualne simulacije. Optimiziranje proizvoda i procesa, povećanje učinkovitosti, smanjivanje rizika i broja promjena samo su neke od njih.
simulia on the laptop screen

SIMULIA, programsko rješenje za simulacije, sadrži aplikacije za virtualnu validaciju i poboljšanje proizvoda, kao i učinkovito rješavanje fizikalnih problema. Naročito je moćna kada treba riješiti probleme vezane za kontakte, nelinearnosti materijala, kada se traže simulacije na kompozitnim materijalima i slično.

SIMULIA dolazi s ugrađenim implicitnim, eksplicitnim i CFD rješenjima, ali i s mogućnošću proširenja funkcionalnosti skriptiranjem i korištenjem potprograma.

SIMULIA je opće priznata i u praksi je dokazano najbolja u svojoj kategoriji.

simulia modela vozila

U upotrebi je u nizu industrija, a osobito je dobro prihvaćena u automobilskoj i aeronautičkoj. U automobilskoj industriji koristi se za razvoj, optimizaciju i validaciju dinamike vozila, za proračune niza elemenata važnih pri dizajniranju kabine kako bi bili zadovoljeni akustički, vizualni i ergonomski standardi. Upotrebljava se i za predviđanje performansi električnih motora, provjeru izdržljivosti karoserije i ovjesa te još puno toga.

Pri dizajniranju i proizvodnji aviona, ima široku primjenu simulacija ključnih sistema, poput strukturne validacije i provjere aerodinamičnosti i komunikacijskih sistema, analize vibracija…

Vrlo je cijenjena i u akademskim krugovima, zbog visokog nivoa pouzdanosti rezultata. Veliki broj postojećih korisnika, garancija je dobre kvalitete programske opreme, a u toj zajednici korisnika, koji su povezani preko foruma, možete razmijeniti znanja i iskustva, a i pronaći odgovore na neke probleme s kojima se susrećete. Osim toga, možete računati i na vrhunsku tehničku podršku na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini, te opsežnu stručnu dokumentaciju.

SIMULIA licencu moguće je prilagoditi, kako bi što bolje odgovarala vašim potrebama i željama, a istu je moguće i naknadno modificirati dodavanjem specijaliziranih modula. Naravno, najbolji se rezultati postižu kada su programska rješenja integrirana na istoj platformi, zato je SIMULIA sada dostupna i na 3DEXPERIENCE platformi.

Otkrijte naše brendove

 

Naš portfolio obuhvata aplikacije za 3D modeliranje, virtualne simulacije proizvoda i proizvodnih sistema, kolaboraciju kao i pametnu obradu podataka

Potreban vam je alat pomoću kojeg ćete moći brzo i efikasno reagirati na promjene u potrebama i željama kupaca i koji će istima osigurati jedinstveno iskustvo prilikom korištenja, i po kojem ćete biti prepoznatljivi.
Napredno modeliranje površina u potpunosti je prilagođeno potrebama visoko kvalitetnom i sofisticiranom dizajnu procesa, kakvi karakteriziraju izradu vrhunskih automobila i aviona.
Programsko rješenje za simulacije. Predstavlja set aplikacija koji je široko prihvaćen i dokazan u praksi kao najbolji u svojoj klasi, naročito, kada su u pitanju problemi vezane za kontakte i nelinearnost materijala.
Omogućava uspostavu digitalnog kontinuiteta (Digital Continuity), što predstavlja evolucijski iskorak u odnosu na sadašnje sisteme, koji se zasnivaju na čistoj razmjeni e-pošte, tablica i drugih dokumenata.
Skup alata i programa koji ubrzavaju, optimiziraju, kontroliraju i sinhroniziraju proces proizvodnje u industrijama poput automobilske, brodogradnje, industrijske opreme, energetike, građevine i sl., ali i robe široke potrošnje.
Inovacija iz CADCAM Grupe znatno olakšava, ubrzava i pojeftinjuje proizvodni proces jednostavnijom i protočnijom komunikacijom između različitih inžinjerskih i dizajnerskih odjela.
3DEXPERIENCE Arrow left
CATIA Arrow left
SIMULIA Arrow left
ENOVIA Arrow left
DELMIA Arrow left
MECODES Arrow left

Želite znati više?

Rado ćemo vam pokazati što sve možete učiniti sa SIMULIA i 3DEXPERIENCE programskim rješenjima