Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Industrijski IoT i digitalna proizvodnja

WEBINAR 20.01.2022. u 13:00h

Datum: 20.01.2022.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski
Cijena: besplatno

Webinar

Želite li riješiti sve svjetske probleme? Onda ih izmjerite! Rekao je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Bill Gates.

Zaista, za većinu proizvodnih procesa put prema izvrsnosti popločen je mjerenjima kao osnovom za smanjenje troškova proizvodnje. U takvim uvjetima ključno je imati rješenja koje će prikupiti sve podatke na mjestima gdje se troši vrijeme, novac, energija ili dragocjeni resursi. No, ostaju pitanja poput: kako pronaći najbolju/najjeftinije rješenje? Kako prikupiti sve podatke? Koja je mračna strana industrijskih IoT rješenja? Kako ih integrirati s postojećim aplikacijama i izvući najviše koristi od njih.

Novi webinara koji prati seriju Digitalna transformacija – potreba ili samo trend? u organizaciji CADCAM Grupe namijenjen je menadžmentu i vodećim predstavnicima industrije, a razgovarat će se o industrijskom IoT-u i digitalnoj proizvodnji.

Predavač

Drago Cmuk direktor je za razvoj poslovanja CADCAM Grupe u području digitalne transformacije (DX). Pomaže tvrtkama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. U industriji je vodio R&D te proizvodnju softverskih i hardverskih rješenja u području IoT rješenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje na poslovnim školama i fakultetima kao i brojnim konferencijama.

Prijavite se
Želim sudjelovati na webinaru