Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Industrijski IoT i digitalna proizvodnja

WEBINAR 20.01.2022. u 13:00h

Datum: 20.01.2022.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski
Cijena: besplatno

Webinar

Želite li riješiti sve svjetske probleme? Onda ih izmjerite! Rekao je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Bill Gates.

Zaista, za većinu proizvodnih procesa put prema izvrsnosti popločen je mjerenjima kao osnovom za smanjenje troškova proizvodnje. U takvim uvjetima ključno je imati rješenja koje će prikupiti sve podatke na mjestima gdje se troši vrijeme, novac, energija ili dragocjeni resursi. No, ostaju pitanja poput: kako pronaći najbolju/najjeftinije rješenje? Kako prikupiti sve podatke? Koja je mračna strana industrijskih IoT rješenja? Kako ih integrirati s postojećim aplikacijama i izvući najviše koristi od njih.

Novi webinara koji prati seriju Digitalna transformacija – potreba ili samo trend? u organizaciji CADCAM Grupe namijenjen je menadžmentu i vodećim predstavnicima industrije, a razgovarat će se o industrijskom IoT-u i digitalnoj proizvodnji.

Predavač

Drago Cmuk direktor je za razvoj poslovanja CADCAM Grupe u području digitalne transformacije (DX). Pomaže tvrtkama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. U industriji je vodio R&D te proizvodnju softverskih i hardverskih rješenja u području IoT rješenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje na poslovnim školama i fakultetima kao i brojnim konferencijama.

Prijavite se
Želim sudjelovati na webinaru

Ključne funkcionalnosti Industrije 4.0. na koje je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i unaprjeđenje poslovanja
Najkraći put do pametne tvornice (Industrije 4.0)
Na šta je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i
Industrijski IoT i digitalna proizvodnja
Želite li riješiti sve svjetske probleme? Onda ih izmjerite! Rekao je jedan od najbogatijih ljudi
Nove tehnologije_CADCAM
Nove tehnologije i njihov utjecaj na poslovanje
Nove tehnologije obično se gledaju tek kao alat koji nam pomaže napraviti više za manje vremena,
Digitalna kontiuniteta_CADCAM
Digitalne platforme - digital continuity
Amazon, Azzure, Netflix, Uber, Google, Facebook – znate li šta im je zajedničko?