Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Nove tehnologije i njihov utjecaj na poslovanje

WEBINAR 23.11.2021. u 13:00h

Datum: 23.11.2021.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski
Cijena: besplatno

Webinar

Osnova poslovanja je stvaranje dodane vrijednosti za kupca. Nove tehnologije obično se gledaju tek kao alat koji nam pomaže napraviti više za manje vremena, napraviti to bolje, ljepše ili kvalitetnije i u konačnici osigurati bolje korisničko iskustvo.

Tako je zapravo bilo do pojave digitalnih tehnologija. Računala, električni strojevi ili automatizacija imale su upravo takav cilj. Ali nove tehnologije su daleko više. Nove tehnologije imaju utjecaj koji nadilazi okvire standardnih „alata“. Digitalne tehnologije danas otvaraju put do naših kupaca i oblikuju njihovo iskustvo. One utječu na kvalitetu usluge, na poslovne modele i način monetizacije tih usluga.

Novi webinara koji prati seriju Digitalna transformacija – potreba ili samo trend? u organizaciji CADCAM Grupe namijenjen je menadžmentu i vodećim predstavnicima industrije, a razgovarat će se o novim tehnologijama i njihovom utjecaju na poslovanje.

Predavač

Drago Cmuk direktor je za razvoj poslovanja CADCAM Grupe u području digitalne transformacije (DX). Pomaže kompanijama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. U industriji je vodio R&D te proizvodnju softverskih i hardverskih rješenja u području IoT rješenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje na poslovnim školama i fakultetima kao i brojnim konferencijama.

Prijavite se
Želim sudjelovati na webinaru

Ključne funkcionalnosti Industrije 4.0. na koje je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i unaprjeđenje poslovanja
Najkraći put do pametne tvornice (Industrije 4.0)
Na šta je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i
Industrijski IoT i digitalna proizvodnja
Želite li riješiti sve svjetske probleme? Onda ih izmjerite! Rekao je jedan od najbogatijih ljudi
Nove tehnologije_CADCAM
Nove tehnologije i njihov utjecaj na poslovanje
Nove tehnologije obično se gledaju tek kao alat koji nam pomaže napraviti više za manje vremena,
Digitalna kontiuniteta_CADCAM
Digitalne platforme - digital continuity
Amazon, Azzure, Netflix, Uber, Google, Facebook – znate li šta im je zajedničko?