Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Najkraći put do pametne tvornice (Industrije 4.0)

WEBINAR 09.12.2021. u 12:00h

Datum: 09.12.2021.
Početak: 12:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski
Cijena: besplatno

Webinar

Novi webinara koji prati seriju Digitalna transformacija – potreba ili samo trend? u organizaciji CADCAM Grupe namijenjen je menadžmentu i vodećim predstavnicima industrije, a razgovarat će se o temeljnim rješenjima za industriju 4.0.

Na što je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i unaprjeđenje poslovanja? Koje su tehnologije temelj te industrije i kako rade? Kako naći najbolje rješenje i prepoznati najboljeg dobavljača? Postoje li univerzalni kriteriji?

Upoznate ćemo temeljne tehnologije i rješenja koje čine industriju naprednom (Smart). Jednom kad ih definiramo i odaberemo nameće se pitanje ulaganja i redoslijeda aktivnosti… kako se digitalizirati? Postepeno ili sve od jednom? Što napraviti sa starim procesima i „legacy“ aplikacijama i podacima? Ako je tehnologije toliko moćna zašto veliki broj projekata digitalne transformacije ne uspijeva?

Predavač

Drago Cmuk direktor je za razvoj poslovanja CADCAM Grupe u području digitalne transformacije (DX). Pomaže kompanijama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. U industriji je vodio R&D te proizvodnju softverskih i hardverskih rješenja u području IoT rješenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje na poslovnim školama i fakultetima kao i brojnim konferencijama.

Prijavite se
Želim sudjelovati na webinaru