Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Digitalne platforme - digital continuity

WEBINAR 28.10.2021. u 13:00h

Datum: 28.10.2021.
Početak: 13:00 sati
Trajanje: 45 minuta
Dostupno online: da
Predavač: Drago Cmuk
Jezik predavanja: hrvatski
Cijena: besplatno

Webinar

Amazon, Azzure, Netflix, Uber, Google, Facebook – znate li šta im je zajedničko?

To su kompanije koje su svoje poslovanje organizirale oko digitalne platforme. Je li njihov uspjeh slučajan ili se zaista u digitalnim platformama krije novi rudnik zlata? Ako je odgovor da, ima li to veze s vašim poslovanjem? Postoji li digitalna platforma za proizvodnu industriju? Šta ona sve rješava, kako radi i koliko košta? Kako znati je li to pravi put baš za vašu strategiju? Treba li zbog toga krenuti na divlji zapad, ili postoji kakvo rješenja ovdje u Adriatic regiji? Može li se biti konkurentan i preživjeti ako nisi brz na okidaču?

Novi webinara koji prati seriju Digitalna transformacija – potreba ili samo trend? u organizaciji CADCAM Grupe namijenjen je menadžmentu i vodećim predstavnicima industrije, a razgovarat će se o digitalnom kontinuitetu.

Predavač

Drago Cmuk direktor je za razvoj poslovanja CADCAM Grupe u području digitalne transformacije (DX). Pomaže kompanijama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. U industriji je vodio R&D te proizvodnju softverskih i hardverskih rješenja u području IoT rješenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama. Predaje na poslovnim školama i fakultetima kao i brojnim konferencijama.

Prijavite se
Želim sudjelovati na webinaru

Ključne funkcionalnosti Industrije 4.0. na koje je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i unaprjeđenje poslovanja
Najkraći put do pametne tvornice (Industrije 4.0)
Na šta je potrebno staviti strateški naglasak i prema njima planirati  digitalizaciju i
Industrijski IoT i digitalna proizvodnja
Želite li riješiti sve svjetske probleme? Onda ih izmjerite! Rekao je jedan od najbogatijih ljudi
Nove tehnologije_CADCAM
Nove tehnologije i njihov utjecaj na poslovanje
Nove tehnologije obično se gledaju tek kao alat koji nam pomaže napraviti više za manje vremena,
Digitalna kontiuniteta_CADCAM
Digitalne platforme - digital continuity
Amazon, Azzure, Netflix, Uber, Google, Facebook – znate li šta im je zajedničko?