Skip to main content
Kontakt

Želimo biti ispred konkurencije!

Naravno! Pravo rješenje je ono koje rješava i tržišne izazove koji tek dolaze.
Implementacijom naših rješenja, postižete konkurentnost na svjetskoj razini, a nakon digitalne transformacije koju provedemo, ostvarujete agilnost, fleksibilnost i prilagodljivost dinamičnim tržišnim uvjetima te željama i potrebama vaših kupaca.

Želimo kompletan nadzor nad razvojem i proizvodnjom u svakom trenutku

3DEXPERIENCE platforma je centralno mjesto za vizualno jasan, jednostavan i uvijek dostupan nadzor nad proizvodnjom.
Otkriva zastoje i probleme, uravnotežuje proizvodnju kako bi sve jedinice unutar procesa ravnomjerno i optimalno sudjelovale u proizvodnom procesu. Ovakav tip nadzora se ubrzo pokazuje isplativom investicijom.

Želimo brzu realizaciju i rezultate

Jedinstvena i inovativna 3DEXPERIENCE digitalna platforma na sveobuhvatan i individualizirani način štedi vrijeme i novac.
Upotreba i implementacija može biti modularna, čime osiguravamo najbolji odnos cijene i dobivene vrijednosti. Rezultati su vidljivi kvalitativno i kvantitativno, a proširenje s novim funkcionalnostima i uključivanje novih korisnika je jednostavno i brzo.

Učinkovita i brza izrada prototipa

Moderni CAD alati automatizacijom omogućuju značajno bržu izradu 3D modela. 
Tražite li specifične module za zahtjevne poslove, skripte koje će raditi umjesto vas ili složen matematički model koji će vam olakšati posao?
Naši iskusni stručnjaci pomoći će vam uvesti ispravne metodologije, te vašim potrebama prilagoditi najbolje prakse vodeće industrije.
Virtualnim modelom izbjegavaju se pogreške na stvarnom proizvodu i postiže se bolji pregled razvoja i priprema proizvodnje.

Istovremeno inžinjerstvo

Želite li uključiti više inžinjera u rad na istom 3D modelu ili uspostaviti saradnju različitih CAD alata na istom sklopu? 
3DEXPERIENCE platforma omogućuje istovremeno inžinjerstvo, simultani rad na jednom modelu od strane različitih skupina inžinjera (elektrotehnike, mašinstva i dr.) i tako pospješuje inžinjersku izvrsnost: ubrzanje procesa i smanjenje mogućnosti pogreške.

Konstrukcija u službi proizvodnje

Olakšajte pripremu proizvodnje i omogućite korištenje standardnih dijelova iz 3D baze podataka.
Pratite tehnološke parametre proizvodne sastavnice, već u fazi konstrukcije uz automatsko ažuriranje s poslovnim sistemom.

Preopterećenje u konstrukciji

Ukoliko imate povećane potrebe u razvoju vaših proizvoda obratite nam se i zasigurno ćemo pronaći rješenje za vaše izazove.
Naši stručnjaci rade za zahtjevne proizvođače širom EU i imaju bogato iskustvo na različitim područjima dizajna, simulacija i metodologije.

Sastavnica materijala

Model sastavnice predstavlja središnju strukturu podataka za planiranja i optimizaciju proizvodnje, te je neizostavan dokument pri organiziranju potrebnih aktivnosti.

Plan proizvodnje

Velik izazov za proizvodnju svakog proizvoda predstavlja priprema plana njegove izrade, te usklađivanje planiranih aktivnosti dinamičkim uvjetima tržišta.

Integracija sistema

Moderna proizvodnja zasniva se na brzoj i dinamičkoj razmjeni podataka između IT sistema uključenih u procesu realizacije planiranih radnih aktivnosti.