Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Jednostavan početak rada s 2D/3D dizajnom u DraftSightu

Učinite crteže i informacije o projektu dostupnim cijelom timu bilo kada i bilo gdje.

Draft Sight

DraftSight ima alate za produktivnost, funkcionalnost i kompatibilnost datoteka koje su vam potrebne za kreiranje, uređivanje, pregled i označavanje bilo koje 2D ili 3D DXF/DWG datoteke sa brzinom i efikasnošću. Povezivanjem na 3DEXPERIENCE platformu poboljšavajte saradnju u dizajnu i dokumentaciji, kako unutar firme tako i sa udaljenim lokacijama.

2D i 3D DraftSight

DraftSight je 2D i 3D CAD rješenje bogato mogućnostima za arhitekte, inženjere i pružatelje građevinskih usluga, kako za profesionalne CAD korisnike, dizajnere, profesore tako i za one kojima to predstavlja hobi.
Stvorite, uredite, pregledajte i označite bilo koju vrstu 2D i 3D DXF/DWG datoteke s većom lakoćom, brzinom i efikasnošću. Lak prelazak sa AutoCAD®-a ili sličnih CAD aplikacija sa poznatim korisničkim sučeljem i naredbama.
Stvarna sloboda dizajna omogućava vam da radite onako kako želite. Pređite bez napora od 2D izrade do 3D modeliranja i nazad kako biste optimizirali i maksimizirali dizajne, te se neprimjetno integrirali s drugim Dassault Systèmes i SOLIDWORKS rješenjima. Na taj način lako upravljate svojim dizajnom od prve inspiracije do krajnjih rezultata.

Icon
2D i 3D CAD
Milioni dizajnera vjeruju DraftSightovom naprednom desktop 2D i 3D CAD-u sa moćnim funkcijama koje štede vrijeme i API-jem za ubrzanje dizajnerskih projekata.
Icon
Kvalitet i produktivnost
Veći ROI bez žrtvovanja kvaliteta i produktivnosti, te veliki izbor skupova funkcija i licenciranja.
Icon
Jednostavno korištenje
Jednostavan prelazak sa sličnih CAD aplikacija, uz poznavanje i kompatibilnost te besprijekorno korištenje zastarjelih crteža i podataka.

Potpuno besplatno preuzmite DraftSight rješenje na 30 dana i uvjerite se sami!

Želite poboljšati način na koji poslujete?

Nudimo vam mogućnost da izvršite procjenu poslovne vrijednosti u oblasti dizajna i proizvodnje. Proces uključuje snimak trenutne situacije, analizu, savjetovanje i demonstraciju rješenja dok ne definiramo projekt digitalizacije koji odgovara vašim potrebama. Kontaktirajte nas i iskoristite naše konsultantske usluge koje nude konkretne i izvodljive savjete o digitalnoj transformaciji, kao i korištenje DraftSight programa potpuno BESPLATNO 30 dana!

Dajte nam šansu, zaslužit ćemo Vaše povjerenje.

 

Ostavite nam vaše podatke
a naša ekipa će vas kontaktirati!