Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Od snova do stvarnosti uz CadCam!

Zašto izabrati nas kao partnera?

Koračajte sa nama u budućnost digitalne transformacije.
Potrebna vam je strategija za digitalnu organizaciju? Na pravoj ste adresi!
Ujedinjujemo sve aspekte vašeg poslovanja s digitalnim rješenjima, kako bismo povećali saradnju, poboljšali realizaciju i ubrzali inovacije, bez obzira da li imate poteškoće sa 3D dizajnom, životnim ciklusom proizvoda ili optimizacijom proizvodnje.
CADCAM Solutions vam pored softverskih rješenja (SOLIDWORKS, CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, DraftSight) uz stručno i dostupno osoblje pruža lokalnu tehničku podršku u roku od 12h i mogućnost outsourcinga za specijalističke programe.

SolidWorks

Više od 25 godina SOLIDWORKS je pouzdan industrijski standard u dizajnu i inženjeringu.
Intuitivni 3D dizajn i rješenja za razvoj proizvoda iz SOLIDWORKS-a pomažu vam da konceptualizirate, kreirate, potvrdite, komunicirate, upravljate i transformirate svoje inovativne ideje u sjajan dizajn proizvoda.
SOLIDWORKS paket rješenja za razvoj proizvoda pokriva dizajn, simulaciju, procjenu troškova, provjeru proizvodnosti, CAM, održivi dizajn i upravljanje podacima.

Draft Sight

Spasite svoje projekte u vama omiljenom formatu dxf i dwg.
Dizajniran za organizacije s više korisnika ili više lokacija, s opcijom mrežne licence, jednostavan za upotrebu i pristupačniji od konkurencije.
Budućnost dizajna je suradnja, a 3DEXPERIENCE DraftSight povezuje DraftSight 2D CAD s 3DEXPERIENCE platformom, jedinstvenim On-Cloud okruženjem za razvoj proizvoda.

Delmia

Gubite mnogo vremena i resursa na planiranje proizvodnje, te niste u mogućnosti brzo i adekvatno reagirati na promjenu koja se upravo desila?
Revolucionarno rješenje DELMIA Ortems svojim širokim spektrom alata omogućava optimizaciju, preraspodjelu i planiranje proizvodnje.
DELMIA Ortems dodaje snagu optimizacije resursa s ograničenim kapacitetom i sinkronizaciju proizvodnih tokova – od sirovina do gotovih proizvoda. Rezultat je sveobuhvatan digitalni kontinuitet s podrškom za odlučivanje potaknuta umjetnom inteligencijom.

Kontaktirajte nas

Ostavite nam Vaše podatke i naš tim će Vas ubrzo kontaktirati.