Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Menadžeri

Zamislite digitalnu budućnost svoje kompanije, a mi ćemo vam pomoći izgraditi najbolji put do nje. Fokusirajte se na ono u čemu ste najbolji, a mi ćemo vam pomoći odrediti prioritete i strategiju, oduševiti ljude konkretnim rješnjima i s vama skalirati i voditi digitalnu transfromaciju koja će brzo pokazati financijske rezultate.

Izazovi sa kojima
se susreću menadžeri

Izazov #1

Moramo uvijek gledati i nekoliko godina unaprijed

Naravno! Pravo rješenje je ono koje rješava tržišne izazove koji tek dolaze. Implementacijom CADCAM rješenja, postižete konkurentnost na svjetskom nivou, a nakon digitalne transformacije koju provedemo, ostvarujete agilnost, fleksibilnost i adaptabilnost dinamičnim tržišnim uvjetima te promjenama želja i potreba vaših kupaca. Uključite se u svjetski lanac dobavljača modernom platformom koju koriste i vaši kupci.

Izazov #2

Želimo da nam digitalizacija pojednostavi i ubrza stvari

Centralno mjesto za razmjenu svih podataka i praćenje svih projekata. Jednostavno, zar ne? 3DEXPERIENCE platforma omogućava nadzor nad projektima, konstrukcijom i proizvodnjom - od ideje do robota. Svi vaši podaci: od 3D modela, poslovnih dokumenta i sastavnica, do svakog zadatka i svakog člana tima. Sve digitalno, pregledno i prilagođeno korisnicima.

Izazov #3

Trebamo brzi povrat ulaganja

Na savremenom dinamičnom tržištu, kao nikad prije vrijedi "vrijeme je novac". CADCAM Solutions nudi mogućnost investiranja u Bussiness Value Assessment kojim se precizno identificiraju vaše konkretne potrebe. Na temelju toga, CADCAM Solutions prezentira sva područja gdje postoji prostor za unaprjeđenje i uštedu, a vi birate prioritete. Izračunava se povrat investicije i izrađuje konkretan plan ulaganja u digitalnu transformaciju. Zbog takvog pristupa, moguć je brzi povrat ulaganja i stvaranje konkurentske prednosti u vašem poslovanju.

Želite li potaknuti inovativnost, postati učinkoviti u razvoju i proizvodnji, te postići operativnu izvrsnost?

 

Potražite dokazano rješenje i iskusnog partnera. Mi ćemo osluškivati vaše potrebe, analizirati ih, prezentirati vam moguća rješenja, zajedno s vama napraviti optimalnu i ostvarivu digitalnu strategiju. Povjerenje nije što se kaže, već dokaže.

Kontaktirajte CADCAM Solutions, prvi izbor industrije u tehnološki naprednim rješenjima i dopustite da vam prezentiramo sve što možemo učiniti za vaše poslovanje. Dobit ćete vrhunska i svjetski dokazana rješenja uz partnera koji zna što radi.

3 x
RAST PRIHODA
Kompanije koje su zrele u digitalnoj transfromaciji imaju 3x veću mogućnost za nadprosječan rast prihoda i profita od kompanija koje su s digitalnom transfromacijom tek na početku. (Izvor: Deloitte, 2020)
87 %
ZA PRIORITET DIGITALIZACIJI
87% Starijih poslovnih lidera kaže da je digitalizacija prioritet preduzeća.
40 %
DIGITALNA POBOLJŠANJA DOVELA SU DO POVEĆANJA PRIHODA
56% izvršnih direktora kaže da su digitalna poboljšanja dovela do povećanja prihoda. (Gartner)
Carreaux
the-team

Sve to zvuči izvrsno!

Ali zašto baš CADCAM Solutions?

 

Mi ne prodajemo priče, nego rješenja. Naš stručni tim već 30 godina pretvara vizije vodeće industrije u digitalnu stvarnost. Naši ljudi svakodnevno implementiraju najmodernije tehnologije u industrijui i rješavaju probleme s kojima se i vi susrećete. To znanje uz iskustvo temelj su izrade ozbiljne i ostvarive digitalne strategije koja će izbjeći sve uobičajene greške, smanjiti rizike i uštedjeti vam vrijeme i novac.

Bilo da se radi o 3D CAD, upravljanju proizvodom, optimizaciji proizvodnje ili digitalnoj transformaciji tu smo za vas. Mi volimo planirati dugoročno i temeljito, a u izvršenju biti brzi i precizni.

Vaša digitalna budućnost

vam je nadohvat ruke

Kontaktirajte nas za više informacija.