Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Menadžeri

Zamislite digitalnu budućnost svoje kompanije, a mi ćemo vam pomoći izgraditi najbolji put do nje. Fokusirajte se na ono u čemu ste najbolji, a mi ćemo vam pomoći odrediti prioritete i strategiju, oduševiti ljude konkretnim rješnjima i s vama skalirati i voditi digitalnu transfromaciju koja će brzo pokazati financijske rezultate.

Izazovi sa kojima
se susreću menadžeri

Izazov #1

Moramo uvijek gledati i nekoliko godina unaprijed

Naravno! Pravo rješenje je ono koje rješava tržišne izazove koji tek dolaze. Implementacijom CADCAM rješenja, postižete konkurentnost na svjetskom nivou, a nakon digitalne transformacije koju provedemo, ostvarujete agilnost, fleksibilnost i adaptabilnost dinamičnim tržišnim uvjetima te promjenama želja i potreba vaših kupaca. Uključite se u svjetski lanac dobavljača modernom platformom koju koriste i vaši kupci.

Izazov #2

Želimo da nam digitalizacija pojednostavi i ubrza stvari

Centralno mjesto za razmjenu svih podataka i praćenje svih projekata. Jednostavno, zar ne? 3DEXPERIENCE platforma omogućava nadzor nad projektima, konstrukcijom i proizvodnjom - od ideje do robota. Svi vaši podaci: od 3D modela, poslovnih dokumenta i sastavnica, do svakog zadatka i svakog člana tima. Sve digitalno, pregledno i prilagođeno korisnicima.

Izazov #3

Trebamo brzi povrat ulaganja

Na savremenom dinamičnom tržištu, kao nikad prije vrijedi "vrijeme je novac". CADCAM Solutions nudi mogućnost investiranja u Bussiness Value Assessment kojim se precizno identificiraju vaše konkretne potrebe. Na temelju toga, CADCAM Solutions prezentira sva područja gdje postoji prostor za unaprjeđenje i uštedu, a vi birate prioritete. Izračunava se povrat investicije i izrađuje konkretan plan ulaganja u digitalnu transformaciju. Zbog takvog pristupa, moguć je brzi povrat ulaganja i stvaranje konkurentske prednosti u vašem poslovanju.

Želite li potaknuti inovativnost, postati učinkoviti u razvoju i proizvodnji, te postići operativnu izvrsnost?

 

Potražite dokazano rješenje i iskusnog partnera. Mi ćemo osluškivati vaše potrebe, analizirati ih, prezentirati vam moguća rješenja, zajedno s vama napraviti optimalnu i ostvarivu digitalnu strategiju. Povjerenje nije što se kaže, već dokaže.

Kontaktirajte CADCAM Solutions, prvi izbor industrije u tehnološki naprednim rješenjima i dopustite da vam prezentiramo sve što možemo učiniti za vaše poslovanje. Dobit ćete vrhunska i svjetski dokazana rješenja uz partnera koji zna što radi.

3 x
RAST PRIHODA
Kompanije koje su zrele u digitalnoj transfromaciji imaju 3x veću mogućnost za nadprosječan rast prihoda i profita od kompanija koje su s digitalnom transfromacijom tek na početku. (Izvor: Deloitte, 2020)
87 %
ZA PRIORITET DIGITALIZACIJI
87% Starijih poslovnih lidera kaže da je digitalizacija prioritet preduzeća.
40 %
DIGITALNA POBOLJŠANJA DOVELA SU DO POVEĆANJA PRIHODA
56% izvršnih direktora kaže da su digitalna poboljšanja dovela do povećanja prihoda. (Gartner)
Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Sve to zvuči izvrsno!

Ali zašto baš CADCAM Solutions?

 

Mi ne prodajemo priče, nego rješenja. Naš stručni tim već 30 godina pretvara vizije vodeće industrije u digitalnu stvarnost. Naši ljudi svakodnevno implementiraju najmodernije tehnologije u industrijui i rješavaju probleme s kojima se i vi susrećete. To znanje uz iskustvo temelj su izrade ozbiljne i ostvarive digitalne strategije koja će izbjeći sve uobičajene greške, smanjiti rizike i uštedjeti vam vrijeme i novac.

Bilo da se radi o 3D CAD, upravljanju proizvodom, optimizaciji proizvodnje ili digitalnoj transformaciji tu smo za vas. Mi volimo planirati dugoročno i temeljito, a u izvršenju biti brzi i precizni.

Vaša digitalna budućnost

vam je nadohvat ruke

Kontaktirajte nas za više informacija.