Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

IT stručnjaci

Izazovi implementacije modernog IT sistema za proizvodno poslovanje.
Izazov #1

Prilagodljivost

Izgradnja IT sistema za praćenje poslovanja je dugotrajan proces, koji u pravilu zahtijeva prilagođavanje sistema prema nepredvidivim zahtjevima korisnika. Za izgradnju takvog sistema potrebnu funkcionalnost osigurava upravo 3DEXPERIENCE platforma kroz središnje upravljanje modelom podataka za praćenje proizvoda. Jednom uspostavljen IT sistem traži kontinuitet održavanja uz minimalan utjecaj na siguran i bezbrižan rad korisnika bez vanjskih ometanja.

Izazov #2

Skalabilnost

Često nailazimo na pitanje, hoćemo li u budućnosti moći ispuniti zahtjeve koji proizlaze iz poslovnog rasta. Skalabilna arhitektura modernih IT sistema nudi odgovor na to pitanje, ali isto tako postavlja i standarde za uspostavu mehanizma, s potencijalom za rast koji prati promijene u poslovanju. Izgradnja takvog sistema provodi se od trenutka odluke o izboru sistema na kojem gradimo rastuće poslovanje.

Izazov #3

Funkcionalnost

Složenost modernog poslovanja zahtijeva bogatu funkcionalnost, koja će osigurati dovoljno potencijala za realizaciju kompleksnih poslovnih zahtijeva. Neovisno o tomu, želimo li automatizirati rutinske procese radi povećanja efikasnosti ili za oslobađanje internih resursa, ili na jednostavan način prikazati podatke povezane iz različitih odjela, 3DEXPERIENCE pouzdano osigurava podlogu za realizaciju. Osim toga, funkcionalnost povezivanja s drugim rješenjima nužna je za uspješno rješavanje poslovnih izazova.

Gartner istraživanje za IT-rukovodioce (CIO) iz 2019. godine, pokazuje kako primjena Data analitičkih tehnika, umjetne inteligencije i on cloud tehnologije ostaje presudna za poslovanje njihovih kompanija.

IT-rukovodioci navode sljedeće glavne smjernice IT razvoja svoje kompanije:

84 % ispitanika
intenziviranje primjene računarske sigurnosti
37 % ispitanika
primjena umjetne inteligencije
33 % ispitanika
robotska automatizacija
Carreaux
CADCAM tim za digitalnu transformaciju

Zašto baš CADCAM Solutions?

Naš tim se sastoji od certifikovanih IT stručnjaka za podršku u administraciji i usklađivanju sistema, te programera za razvoj i doradu rješenja prema specifičnim korisničkim zahtjevima. Iz dugogodišnjeg iskustva u implementaciji i podršci u radu IT sistema, naš tim je razvio znanja na području računalne sigurnosti, zaštite podataka uz prevenciju njihovog gubitka, te brojna druga specijalizirana znanja. Podrška korisnicima je neizostavan segment aktivnosti tima, što neprekidno predstavlja novi izazov od najveće važnosti i prioriteta.

Vaša digitalna budućnost

vam je nadohvat ruke

Kontaktirajte nas za više informacija.