Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Upravljanje zahtjevima

Proizvodnja koja udovoljava vašim zahtjevima.

Udovoljiti svima? Posve je nemoguće, ali kada je riječ o upravljanju zahtjevima u složenom razvojnom i proizvodnom procesu, poželjno je nastojati zadovoljiti potrebe, a od sada je to  i znatno lakše!

Specifikacija zahtjeva služi kao ulazni dokument svakom ko se bavi razvojem proizvoda i procesa, testiranjem, izradom prototipa, te proizvodnjom. Ispunjavanje zahtjeva dinamički je proces koji traje kroz cijeli životni ciklus proizvoda, uz korisničke zahtjeve, kao i standarde, propise i procedure.

Svi uključeni u proces razvoja i proizvodnje dobro znaju da ispunjenje zahtjeva nije uvijek jednostavno, jer zahtjevi su podložni čestim izmjenama i ponekad teško povezivi sa svojstvima razvijenog proizvoda.

3DEXPERIENCE platforma omogućuje da se ulazni popis zahtjeva unosi integracijom u Word ili Excel formatu, te se zahtjevi pretvaraju u lahko upravljive pojedinačne datoteke.

Svaki pojedinačni zahtjev na taj se način vrlo jednostavno i brzo povezuje direktno s konkretnom aktivnošću u razvoju ili proizvodnji. Na taj način se osigurava da je proizvod potpuno u skladu s narudžbom, a vi vrlo lahko pratite sve promjene i imate potpunu kontrolu nad proizvodom kroz cijeli životni ciklus proizvoda!

Upravljanje zahtjevima uz pomoć 3DEXPERIENCE platforme smanjuje troškove i vrijeme razvoja: rad je transparentniji, a komunikacija unutar timova znatno brža i jasnija.

Na taj način podiže se cjelokupna kvaliteta vašeg poslovanja.

Vaš sljedeći korak ka upravljanju životnim ciklusom proizvoda počinje ovdje

Kontaktirajte nas za više informacija.