Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Upravljanje projektima

Sve je bolje kada tim dobro sarađuje

Zanima vas kako jednostavno upravljati projektima, a istovremeno imati nadzor nad procesima i pristup svim bitnim podacima?

Želite jednim klikom odgovornoj osobi dodijeliti zadatak s pripadajućim dokumentom?

Isprobajte sve mogućnosti Project Management aplikacije na našoj 3DEXPERIENCE platformi i olakšajte upravljanje složenim projektima koji ovise o saradnji članova projekta, dobavljača, partnera i kupaca.

Povežite sve uključene odjele ključnim informacijama i preuzmite real-time kontrolu nad projektom i projektnim isporukama.

 

3DEXPERIENCE Project Management aplikacija neophodan je alat za voditelje projekata, ali koriste je i ostali članovi projekta, dobavljači, partneri i kupci koji aktivno sudjeluju na projektu. Svi relevantni sudionici mogu dodavati ili modificirati sadržaje na projektu, te obavljati zadatke koji su im dodijeljeni.

Aplikacijom određujete sve članove projekta, te aktivno pratite u kojoj fazi je izvršenje svakog od zadataka. Imate cijeli lanac odlučivanja, delegiranja i odobravanja dokumenata na jednom mjestu, što se prati jednostavno i brzo.

Za voditelja projekta to znači manje uloženog vremena, manje troškova i znatno manje stresa: ne bavite se traženjem odgovarajućih dokumenata, već evaluacijom progresa projekta, identifikacijom rizika i još boljim upravljanjem resursima.

Naime, jedan od vodećih problema pri vođenju projekta upravo je planiranje resursa za pojedine zadatke.

Uobičajeno je korištenje različitih sistema za resurse i za projektno upravljanje, čime je usklađivanje prilično teško, a planiranje može dovesti do skupih pogreški.

Zahvaljujući 3DEXPERIENCE Project Management aplikaciji nema više iznenađenja i nesporazuma – automatski pratite sve zadatke, i nema više netačnih i zastarjelih informacija. Kao voditelj projekta, dobivate stalno ažurirano stanje projekta u stvarnom vremenu.

Uz to, precizno raspodjeljujete verzije i revizije dokumenata relevantnim članovima tima i odjela, različitim dobavljačima i ostalim sudionicima po potrebi.

Project Management 3DEXPERIENCE aplikacija daje vam cjelovit, jasan i uvijek ažuriran pregled projekta – imate pristup u stvarnom vremenu.

Na početnoj stranici svakog projekta možete pregledati poslovni status koji uključuje stanje proračuna, ukupni sažetak procjene i rizike na projektu.

Pristup svim podacima imate s bilo koje lokacije ili uređaja. Ovom aplikacijom projekt je odrađen znatno brže, lakše i isplativije, a vi uvijek imate tačne informacije.

.

Vaš sljedeći korak ka upravljanju životnim ciklusom proizvoda počinje ovdje

Kontaktirajte nas za više informacija.