Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

Poboljšajte svoje poslovanje uz CATIA V5 i 3DEXPERIENCE

Jeste li spremni oblikovati svijet budućnosti?
Learn more

CATIA V5 i 3DEXPERIENCE vodeća su svjetska rješenja za dizajn proizvoda i iskustvo, koje koriste vodeće organizacije u različitim industrijama za razvoj proizvoda koje vidimo i koristimo u svakodnevnom životu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da nabavite CATIA V5 i 3DEXPERIENCE po sniženim cijenama do kraja 2021. godine i vidite kako vam to može pomoći da premjestite svoje poslovanje na viši nivo.

catia image

Otkrijte CATIA V5 najmoćnije softversko rješenje za dizajn proizvoda i iskustvo

Dassault Systèmes je predstavio CATIA V5 softver još 1998. Vrlo brzo su brojne kompanije širom svijeta, uključujući i Hrvatsku, otkrile glavne prednosti CATIA-e i počele prelaziti s 2D na 3D. Tokom godina, za većinu inženjera, CATIA V5 je postao prvi izbor u svijetu CAD softvera.

U početku je CATIA V5 bila namijenjena inženjerima, jer im omogućava da brzo i efikasno modificiraju i prilagode proizvodnju. Međutim, dizajneri ga mogu koristiti za razvoj svojih ideja od 2D skica do potpunih 3D modela, dok arhitekti sistema mogu integrirati sve komponente u jedno konačno rješenje

Video mask

3DEXPERIENCE platforma mijenja poslovno okruženje

3DEXPERIENCE platforma, jedan od najmoćnijih PLM alata, prikuplja sve podatke o cjelokupnom proizvodnom procesu na jednom mjestu tako da su informacije dostupne svima kojima su potrebne, od dizajnera i inženjera do prodajnih timova i menadžmenta, u svakom trenutku. 3DEXPERIENCE olakšava upravljanje životnim ciklusom proizvoda – od zahtjeva kupaca i korisnika do finalnog proizvoda – u potpunosti zasnovano na kontinuirano ažuriranim podacima i modelima.

Uz 3DEXPERIENCE, moći ćete da transformišete svoje poslovanje, uklonite nepotrebne posrednike i direktno komunicirate sa zainteresiranim kupcima. Platforma je dostupna u oblaku i na licu mjesta.

Upravljajte nesigurnostima uz CATIA V5 i platformu 3DEXPERIENCE

Dizajn korisničkog iskustva postao je multidisciplinarniji nego ikad, zahtijeva pristup koji povezuje različita područja kao što su elektronika, softver, mehanika i dizajn proizvoda. Nadalje, rezultati istraživanja tržišta, marketing, prodaja i slične funkcije moraju biti uključene u proces počevši od ranih faza razvoja.

Koristite CATIA V5 i 3DEXPERIENCE platformu za rad i saradnju s drugim članovima razvojnog tima, drugim odjelima i kompanijama, kao i za komunikaciju sa svojim klijentima i kupcima, kako bi rad tekao glatko i brzo. Provjerite našu ponudu.

CATIA V5
do 50 %
POPUSTA
Za kupovinu najmanje 2+ nove licence
3DEXPERIENCE
do 40 %
POPUSTA

Kontaktirajte nas
Your next step in digital transformation starts here.

If you want to improve the way you do business, we offer the opportunity to perform Business Value Assessments in the field of design and production. The process includes a snapshot of the current situation, analysis, consulting, and demonstration of solutions until we define a digitalization project that fits your needs.Contact us and benefit from our consultancy services offering specific and feasible advice on digital transformation. Give us a chance, we will earn your trust.

Contact us for more details.