Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

CADCAM Solutions Zlatni partner ovogodišnje Lean konferencije

CADCAM Solutions će se ove godine predstaviti na Targer Lean konferenciji kao Zlatni partner sa temom “Primjena softverskih rješenja za optimizaciju i planiranje proizvodnje.”

Targer Lean konferencija namjenjena je prvenstveno rukovodećim i stručnim saradnicima, Lean i Kaizen ekspertima, kao i poduzetnicima i direktorima proizvodno orjentisanih kompanija, kao i onih koje podržavaju industrijsku proizvodnju u BiH i regionu.

“Jednostavno rečeno, lean znači stvaranje veće vrijednosti za kupce sa manje resursa.” Lean organizacija razumije vrijednost za kupca i fokusira svoje ključne procese kako bi je kontinuirano povećavala. Krajnji cilj je pružiti savršenu vrijednost kupcu kroz savršeni postupak stvaranja vrijednosti koji na kraju nema otpada.

Kaizen (kontinuirano poboljšanje) je strategija u kojoj zaposlenici na svim nivoima kompanije proaktivno rade zajedno kako bi postigli redovna, postupna poboljšanja proizvodnog procesa. U određenom smislu, on kombinuje kolektivne talente u kompaniji da bi stvorio moćan motor za poboljšanje.

Izvorno razvijena u japanskoj automobilskoj industriji i pogonima firme Toyota, danas je ova metodologija širom svijeta prepoznata kao jedan od nezaobilaznih načina za povećanje efikasnosti, učinkovitosti, konkurentnosti i profitabilnosti operacija i procesa svih vrsta.

CADCAM Solutions Zlatni partner ovogodišnje Lean konferencije
TARGER LEAN KONFERENCIJA

Više o konferenciji možete pročitati na zvaničnoj stranici kompanije Targer Engineering & Consulting.

CADCAM Solutions će se ove godine predstaviti na Targer Lean konferenciji kao Zlatni partner sa temom “Primjena softverskih rješenja za optimizaciju i planiranje proizvodnje.”

Kombinirajući Lean i Kaisen logiku poslovanja, kompanija Dassault Systèmes razvila je algoritme koji čine osnovu Delmia Ortems rješenja. Delmia Ortems sa svojim algoritmima Lean i Kaisen metodom poslovanja ima mogućnost da stvori fabriku budućnosti…

Ne propustite priliku da :

  • Od direktora za razvoj poslovanja , dr.sc.Drago Cmuk naučite sve o digitalnoj transformaciji te učestvujete u Panel diskusiji na temu „3DEXPERIENCE: Digitalna LEAN platforma za izgradnju Industrije 4.0.“
  • Prisustvujete prezentaciji rješenja DELMIA Ortems, softvera za optimizaciju i planiranje proizvodnje koju će voditi tim stručnjaka CADCAM Solutions: Zoran Lemajić i Benjamin Hamzić

Prva ovogodišnja konferencija će se održati 03.06.2021. godine u Doboju/Gračanici.