Skip to main content
Kontakt
CADCAM Solutions

CADCAM Forum 2023.

27. Septembar od 9:00, Javorov Do
Prijave Button icon

CADCAM Forum 2023. je događaj koji okuplja stručnjake iz oblasti digitalizacije i industrijskog inženjeringa. Održava se na predivnoj Bjelašnici (Javorov do), pružajući učesnicima jedinstveno iskustvo u prirodi.

Glavne teme foruma obuhvataju:

  • Digitalizacija: Fokusirat ćemo se na 3DEXPERIENCE platformu, simulaciju, virtualno testiranje i prototipove, istražujući kako ove tehnologije štede vreme i novac u proizvodnji.
  • ORTEMS: Dinamičko planiranje proizvodnje koje poboljšava efikasnost proizvodnih operacija, uz inspirativne priče korisnika Delmia Ortems.
  • ERP i upravljanje proizvodnjom: Ključni elementi za efikasno vođenje poslovanja.
  • Konfiguracija varijante: Proces za prilagođavanje proizvoda ili usluga prema specifičnim zahtevima kupaca ili poslovne potrebe.

Osim stručnih izlaganja, forum pruža prilike za networking uz kafu i ukusan ručak. Za avanturiste, postoji mogućnost korišćenja Zipline-a.

CADCAM Forum 2023. obećava da će biti informativan i inspirativan događaj za sve učesnike, pružajući priliku za povezivanje sa stručnjacima u oblasti digitalizacije i proizvodnje.

 


Nažalost, zbog bolesti smo primorani prolognirati datum održavanja CADCAM Forum-a 2023. O novom datumu održavanja biti ćete pravovremeno obaviješteni. Izvinjavamo se na ovoj nelagodnosti.

Za dodatne informacije obratite nam se putem maila alina.sultanovic@cadcam-group.eu.


 

Administrator programa: Zoran Lemajić


 

Prijave na CADCAM Forum 2023.
nosivost do 100 kg