Skip to main content
Contact
CADCAM Group

40 godina CATIA programskog rješenja

Prošlo je 40 godina od stvaranja poznatog i najpoznatijeg industrijskog 3D CAD sustava.

Ova godina obilježava veliki jubilej: 40 godina od stvaranja poznatog i najpoznatijeg industrijskog 3D CAD programskog rješenja – CATIA, koji je oblikovao smjer i budućnost mnogih tvrtki i industrija, poput zrakoplovne i automobilske industrije, te na neki način i samo čovječanstvo , omogućujući stvaranje najrazličitijih i najsloženijih proizvoda i tehnologija koje su omogućile izuzetan napredak.

CATIA je odavno prerasla 3D CAD programsko rješenje. Od malih i jednostavnih proizvoda, do najsloženijih, poput aviona i svemirske tehnologije, ali i do različitih primjena u dizajnu, arhitekturi, građevinarstvu, brodogradnji, energetici, medicini, CATIA oblikuje i poboljšava svijet u kojem živimo. Tisuće tvrtki i dizajnera/inženjera danas koriste CATIA softver kao standard u stvaranju vrhunskih inovativnih proizvoda, dodane vrijednosti i inženjersko-poslovne izvrsnosti.

Naša tvrtka već godinama distribuira, implementira i educira korisnike CATIA rješenja i ponosni smo što u svom portfelju imamo tako vrhunski proizvod. Živjela CATIA još mnogo godina!

Pročitajte sjajan intervju s tvorcem CATIA programskog rješenja o njegovom životnom putu, ali i povijesti proizvoda koji je možda poznatiji i od njegove tvrtke i od njezinih stvaratelja.

Napisao: Čedomir Duboka, CADCAM Data

Želim znati više

5 Key Manufacturing Trends in 2022
This is a brief guide to 5 key manufacturing trends to watch in 2022, and how they can be used to
To the Moon and beyond with 3DEXPERIENCE platform
The Earth. The Moon. Mars. What if humans become a multi-planetary species?
Do we already live like the Jetsons?
When you hear the word "automation", does the cartoon "The Jetsons" first come to your mind?
4 ways companies benefit from the 3DEXPERIENCE platform
Companies using the 3DEXPERIENCE platform can be very different from one to another.