Skip to main content
CADCAM Data

KRIJONI, BASHKËPUNONI, INOVONI

Jetësoni idetë tuaja të produktit!

SolidWorks

Një nga CAD zgjidhjet më të njohura dhe më të popullarizuara në industri për më shumë se 25 vjet. Një zgjidhje profesionale që mundëson punën në projekte komplekse dhe kërkuese me një ndërfaqe të thjeshtë dhe të aksesueshme të përdoruesit.

SolidWorks

Mundëson krijimin e disenjit të shpejtë dhe të saktë duke përfshirë modele 3D dhe vizatime 2D të pjesëve dhe montimeve komplekse, disenjimin e çmimeve dhe prodhimit me mjete për vlerësimin e shpenzimeve dhe verifikimin e prodhueshmërisë.

Lehtëson komunikimin me anëtarët e ekipit dhe mundëson kontrollin e revizionit duke përdorur mjete të standardizuara të menaxhimit të të dhënave.

Shumë thjesht eliminon gabimet dhe mundëson përpunimin përmes mjeteve të integruara për analizën e lëvizjes dhe tendosjes.
Icon
Disenji
Nga idea deri tek disenji i shkëlqyer i produktit! Konceptualizoni, krijoni, kontrolloni vlefshmërinë, komunikoni, menaxhoni dhe transformoni idetë tuaja inovative.
Icon
Bashkëpunimi
Aftësia për të menaxhuar informacionin gjatë ciklit jetësor të produktit është një taktikë e provuar që organizatata e përdorin për të planifikuar, projektuar, prodhuar dhe menaxhuar në mënyrë me efikase produktet.
Icon
Simulimi
Duke përdorur zgjidhjen 3DEXPERIENCE Works Simulation, kompanitë mund të vlerësojnë performancën, besueshmërinë dhe sigurinë e produktit gjatë procesit të disenjimit!
Icon
Prodhimi
Madje edhe idetë më inovative do të dështojnë nëse nuk mund të prodhohen me efikasitet. Kompanitë kërkojnë një sërë mjetesh që mundësojnë që ekipet e projektimit dhe prodhimit të punojnë njëkohësisht – nga ERP deri tek reparti i prodhimit.

Duke blerë çdo zgjidhje SolidWorks me mirëmbajtje vjetore, përdoruesit marrin dy licenca DraftSight Enterprise softuer falas.

 

Na lini informacionin tuaj
dhe ekipi ynë do t’ju kontaktojë!