Kontakt Envelope
CADCAM

Inženjeri

Premalo vremena za inoviranje?

Svakodnevno svedočimo promenama u načinu na koji osmišljavamo, konstruišemo i proizvodimo nove proizvode. Radimo u multidisciplinarnom okruženju gde se tehničko znanje ceni sve više, a kupci zahtevaju održive proizvode i rešenja. Ako tome dodamo potrebu za kvalitetnijim proizvodima u kraćem vremenu i s manjim troškovima, logično je da i od softvera zahtevamo više.

Potrebna su nam moćna rešenja koja nam pomažu da budemo konkurentniji, koja smanjuju mogućnost grešaka u svim fazama razvoja i proizvodnje, ali takođe omogućavaju komunikaciju između različitih odeljenja, sa kupcima i dobavljačima. CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i 3DEXPERIENCE nude širok spektar poslovnih, konstrukcijskih i proizvodnih rešenja koja vam mogu pomoći da budete bolji od koncepta do isporuke, od konstruisanja do proizvodnje, od prvog upita kupca do završne kontrole.

Izazovi sa kojima
se susreću inženjeri

Izazov #1

Želim brzu primenu i vidljive rezultate

Jedinstvena i inovativna 3DEXPERIENCE digitalna platforma štedi vreme i novac na sveobuhvatan i individualizovan način. Upotreba i primena mogu biti modularni, čime se obezbeđuje najbolji odnos cene i dobijene vrednosti. Rezultati su vidljivi kvalitativno i kvantitativno, a proširenje novim funkcionalnostima i uključivanje novih korisnika jednostavno je i brzo.

Izazov #2

Potreban mi je brži i lakši protok podataka

Implementacija centralne digitalne 3DEXPERIENCE platforme, koja u svakom trenutku omogućava pristup ažuriranim informacijama svim učesnicima u procesu, u zavisnosti od njihovih prava i odgovornosti, doprinosi značajnoj uštedi vremena, a poslovanje teče glatko i bez zastoja – jer pitanje nije da li imate digitalni podatak već digitalni kontinuitet.

Izazov #3

Hoću jednostavno praćenje životnog ciklusa proizvoda

3DEXPERIENCE je platforma koja intuitivno vodi korisnike kroz sve faze životnog ciklusa proizvoda: od ideje, preko razvoja, proizvodnje i upotrebe sve do delimičnog ili potpunog recikliranja. Ovo osigurava kvalitet proizvoda u svim fazama, smanjuje broj skupih promena proizvoda, sistematično uvodi praćenje i kontrolu verzija proizvoda, dok automatizovana izrada sastavnice donosi značajne uštede inženjerskih kapaciteta.

> 25 %
NEPRODUKTIVNOG VREMENA
>25% neproduktivnog vremena na upravljanje podacima; >1 dan/nedelja na svakog inženjera. Izvor: Tech-Clarity (INSEAD Faculty Research)
Do 200
NOVIH ILI PROMENJENIH DELOVA
U većim razvojnim odeljenjima konstruiše se do 200 novih ili izmenjenih delova nedeljno, po konstruktoru. Izvor: Tech-Clarity (INSEAD Faculty Research)
Do 50 %
INŽENJERSKIH KAPACITETA
Promene proizvoda „troše“ 30-50% inženjerskih kapaciteta. Izvor: Tech-Clarity (INSEAD Faculty Research)
15 %
Proizvodni interval kraći
Proizvodni interval kraći za 15%. Izvor: Dassault Systemes
Do 55 %
BOLJE POSLOVNE PERFOMANSE
Brži pristup tačnim podacima poboljšava poslovne performanse i do 55%.
Carreaux
the-team

Sve to zvuči izvrsno! Ali zašto baš mi?

Imamo više od 30 godina iskustva u implementaciji PLM (Product Lifecycle Management) rešenja. To iskustvo garancija je uspešne implementacije centralne digitalne 3DEXPERIENCE platforme. Napomenimo kako naši inženjeri u svakodnevnom radu koriste upravo tu istu platformu.

Vaša digitalna budućnost
vam je nadohvat ruke

 

Kontaktirajte nas za više informacija