Novosti CADCAM Data - Decembar

CADCAMGroupportfolio
Unapredite projektovanje sa CATIOM V5!

Iskoristite ovu posebnu priliku i kupite osnovne konfiguracije i dodatne module po promotivnim cenama do kraja 2015. godine.

Pročitajte više
CATIA_V5
  CATIA_Composer
CATIA Composer
Ovaj softver je namenjen planerima montažnog procesa, radnicima u pogonu i svima koji imaju potrebu da jednostavno i lako objasne i predstave dati sklop ili proizvod. Podržava sve vodeće CAD data formate, tako da se može koristiti i u kombinaciji sa više različitih izvora modela – CATIA, SW, ProE, IGES, STEP, STL.
Pročitajte više
PADS VX1.2


S novim izdanjem programskog paketa PADS, PCB inženjer može videti svaku komponentu i svaki mehanički deo koji pripada dizajnu, u  unapređenom 3D okruženju.

Pročitajte više
MENTOR GRAPHICS logo PADS_VX1.2
  SIMULIA_Abaqus
SIMULIA Abaqus

Kako manje ovisiti o fizičkom testiranju, optimizirati težinu konstrukcije ili proceniti primenu alternativnih rešenja sa ciljem osiguranja optimalnih performansi proizvoda?

Rešenje Abaqus Unified FEA

Pročitajte više
NOVOSTI
UNI_Skripta_za_CATIA_V5
UNI Skripta

UNI Skripta je univerzalno rešenje,za najčešće zahteve korisnika prilikom kreiranja crteža u CATIA-i V5.
Našim korisnicima je uveliko olakšan prenos podataka iz 3D dizajna u 2D crteže čime se smanjila količina ručnog uređivanja podataka na crtežima.

Pročitajte više
Obuke_i_radionice_CADCAM_DATA
CADCAM Group
Obrazovni centar
Za Vas smo pripremili sledeće radionice i kurseve kako bismo Vas upoznali sa alatima koji će Vam pomoći u probijanju na nova tržišta, kao i u potrazi zaposlenja. Iskustvo naših stručnjaka nadilazi standardni pristup iz udžbenika i nudi vredno iskustvo iz prakse.

Pročitajte više

www.cadcam-group.eu/rs
CADCAM DATA
member of CADCAM Group
Kneza Višeslava 70A
11 030 Beograd
Tel. +381 11 3573 007
 E-mail: info.rs@cadcam-group.eu

Copyright CADCAM Group 2015